Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2015 10:54 - Нумерология - Родените на 23 /двадесет и трето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 15398 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ДВАДЕСЕТ И ТРЕТО ЧИСЛО

Родените на 23 ден на месеца са съчетание на противоположни характеристики. Те са нежни под влиянието на числото 2, мини диктатори - влиянието на числото 3 и продажни - влиянието на числото 5, което получаваме, като съберем двете съставящи го числа.

Противоположните черти в характера им - тази на диктатора и нежността, се съчетава по странен начин и ги правят грубияни.

Искат всичко да става по-тяхному, но им липсва силата на характера да накарат хората да го направят. Затова стават деспотични. Те са ефективни само с по-слабите от тях и вродената им проницателност ги възпира да се опитат да решават проблемите с тези, при които не работи тази тиранична практика. Ако по силата на обстоятелствата са заобиколени от хора с по-силен характер, те се разстройват, защото не могат да наложат волята си над тях.

Родените под това число обикновено нямат добра физика. Някои може да изглеждат много силни, но не са. Обременени са и с известна гордост, която не им позволява да са задължени на никого. Още повече, ако приемат гости, те чувстват, че незабавно трябва да върнат гостоприемството, за да "държат резултата равен" - не разбират, че тези неща идват от сърцето и не се брои нито колко е похарчено, нито броят на посещенията. Това е влиянието на числото 5 върху тяхната душевност.

Родените под това число искат да изглеждат нетрадиционни, но всъщност са напълно традиционни. Всяко отклонение от нормите на обществото е повече предизвикателство, отколкото убе­дена смелост.

Емоции и секс. В емоционалния си живот притежаващите числото 23 обичат да властват. Тук може да се види влиянието на числото 3. В същото време те са силно емоционални и имат дълбоки чувства. Настроени са собственически към приятелите си, но не обичат посегателства върху себе си. Техният брак е добър само ако съпрузите имат точно същия темперамент като техния или желаят да се подчинят. И в брака искат да изглеждат свобо-домислещи, но всъщност са много властни. Това произтича от вкоренената несигурност, от която страда числото 2. Те са интелигентни и предпочитат да имат съпрузи, които са интелигентни, но това не е абсолютно необходимо. Сексуално са силни, но не полагат особени старания да се реализират. Ако има - има, ако не, минават без него. Накратко, те не са натрапчиви любовници.

Отрицателни качества. Родените под влиянието на числото 23 имат неуместното желание да властват, без да имат истинската сила на характера да го сторят. Това е влиянието на числото 3 в тях, числото на диктатора. Ето защо тиранизират. Винаги избират някой по-слаб от тях, защото не могат да наложат волята си на силния колкото тях или на по-силния. Малко са продажни и хората, които в очите на обществото са успели, ги привличат. Те няма да се продадат за пари като числото 5, но взорът им определено се замъглява ,от цвета на парите.

Хармонични взаимоотношения. Числото 23 е съчетание на противоположни числа, така че притежаващите го се разбират добре с два типа хора - с тези, които им се подчиняват, и с притежателите на материални блага, които "издигат" хората в живота. С други думи, заемащите важно положение или успелите в светски смисъл. Те са търпими към другите, защото са и добродушни, но не ги оценяват истински. Например, нямат време за художник, който е само известен, но щом получи признание, вече го считат за достоен да общуват с него. Макар че са достатъчно умни и разбират много неща за хората, все пак смятат, че винаги са прави и единственият начин да се извърши нещо, е начинът, по който те го вършат. С тях не е лесно да се живее, но с търпение и убеждаване могат да бъдат накарани да видят гледната точка на другия.

Болести. Родените на 23 ден на месеца страдат от нервно напрежение и болки в ставите.

Лекове. Редовното приемане на моркови и кисело мляко помага на страдащите от тези заболявания.

Съвети. Хората с това число трябва да се стремят да обузда-ват желанието да властват. Това само ги кара да тиранизират другите, но ако тиранизират, никога няма да задържат приятелите си. Нужно е да разберат, че за да си силен, не е нужно да властваш. Силните не се нуждаят от фона на по-слабия, в сравнение с който те изглеждат силни.

Трябва да се стремят да са по-малко продажни и да виждат в сърцата на хората. Ще бъде добре да разберат, че атрибутите на богатството не са гаранция за почтеност, и да не се опитват да се сближават с такива хора само защото те са успели в очите на обществото.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Перла и диамант.

Метал, носещ щастие. Всички бели метали. На всяка цена да се избягва златото. В каквато и форма да се носи камъкът, трябва да е монтиран на бял метал, не на злато.

Цвят, носещ щастие. Розов. Щастливи числа. Числата, в хармония с числото 23, са:

а)  Простото число 5 и съставящите го 14 и 23.

б) Простото число 2 и съставящите го 11, 29 и 20. Неблагоприятни числа. Числата, враждебни към числото 23, са:

а) Простото число 9 и съставящите го 18 и 27.

б) Простото число 1 и съставящите го 10 и 28.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 23 са 5 и 2 ден на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 9, 10, 27.

Благоприятни дни. Благоприятните дни са понеделник и сряда.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са вторник и събота.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са февруари, април и юли.

Неблагоприятни месеци. Неблагоприятните месеци за родените под влиянието на това число са юни, септември и декември.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753156
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031