Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 15:11 - Нумерология - Родените на 25 /двадесет и пето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 13331 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ДВАДЕСЕТО И ПЕТО ЧИСЛО

Числото 25 е странно съчетание на доброта - влиянието на числото 2, алчност за материални блага, произтичаща от числото 5, и страст към пътешествия, произтичаща от числото 7, което е сборът на двете числа.

Ако вземем числото като съчетание, виждаме, че 2, макар и водещо, всъщност е последователят, при това много покорен. Числото 5 е по-ярко, то е продажно и делово. Притежаващите го искат бързо да се сдобият с пари, без да ги е грижа откъде ще ги вземат. Ето защо лесно се изкушават и често се замесват в незаконни сделки. Те са също проницателни, делови и находчиви, но предпочитат да спечелят пари чрез спекула или хазарт. Поради това много често попадат в лоша компания и се влияят от нея, защото числото 2 в тях не им позволява да упражняват свое собствено влияние.

Поривът за промяна у тях е също много силен. Това е влиянието на числото 7, което получаваме, като съберем двете съставящи числа. То кара числата 25 непрекъснато да скачат от едно нещо на друго и да се променят. Вероятно ще прелитат от една работа на друга винаги, когато тя може да донесе повече пари.

Емоции и секс. В емоционалния си живот те се влияят еднакво и от числото 2, и от числото 5! Нежни и романтични, имат висока степен на интелигентност и се стремят към душевно общуване с приятели, партньори и съпрузи. Числото 5 ги води в компанията на "силните на деня", с други думи, успелите в живота. Нуждаят се и от промяна и ако връзката не е много дълбока, не остават дълго с един човек.

Сексуално те са странно съчетание - нежни и романтични, продажни и променливи. Привличат ги материално богатите, но силната романтична жилка облича обекта на техните чувства с рицарство и целомъдрие, каквито в действителност не притежават. Въпреки романтичната си природа, едва ли някой, който не е успял и не е богат, ще бъде привлекателен за тях.

Отрицателни качества. Числото 25 е материалист по наклонност. Притежаващите го предпочитат бързо и лесно спечелените пари, такива, които идват от спекула и хазарт. Когато става въпрос за такива пари, те се изкушават и не могат да устоят. Това може да ги отведе до незаконни дейности.

Те са чувствителни, лесно раздразнителни и напрегнати. Това ги прави избухливи. Освен това са и малко нетърпеливи.

Хармонични взаимоотношения. Числата 25 са емоционално и сексуално романтични материалисти - нуждаят се както от душевно удовлетворение, така и от богатство. Щастливи са с делови хора, защото това-е първостепенният мотив в живота им. В същото време се нуждаят от човек, който да откликва на мечтателя у тях, защото този инстинкт е еднакво силен. Те не се чув­стват удовлетворени от връзката, освен ако тя не носи романтика, върху която вирее числото 2.

Мотото на числото 7 - "промяната е по-добра от покоя" - се отнася и до числото 25. От време на време тези хора се нуждаят от смяна на средата. По природа не са неверни, нито неискрени, нито повърхностни. Това е само една основна нужда и партньорите им трябва да го разберат. Тъй като са и нежни, те много лесно потискат и себе си, ако това е в интерес на връзката. Тъй като личните им отношения обикновено са тясно свързани с деловите им интереси, по-вероятно е да потиснат порива си за промяна, отколкото да навредят на връзката си с други хора.

Болести. Числото 25 е предразположено към заболявания на кожата и червата.

Лекове. Родените под това число трябва да включат в редовната си диета грозде, плодов сок и кисело мляко.

Съвети. Родените под това число трябва да се стремят да обуздаят алчността си за пари и материални придобивки и вместо това да се занимават с изкуство, което приляга на темперамента им.

Ранните години в живота на числото 25 са изпълнени с промени и изпитания, защото те са в процес на, така да се каже, "изправяне на крака". Втората половина от живота му обаче е спокойна и е твърде вероятно да отдаде много време и пари за благотворителност и филантропия.

Родените под това число трябва да се пазят от напрежение и избухване. Те са склонни към пренапрежение, предразположени са към нервност и в крайна сметка съществува опасност от пълен срив. Трябва да се грижат за здравето си.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Перлата и лунният камък трябва да са в допир с кожата през цялото време.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число е калай, който особено добре се съчетава с месинг.

Цветове, носещи щастие. Цветовете, носещи щастие на това число, са жълт и зелен.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 25, са:

а)  Простите числа 2 и 7.

б) Съставните 11, 20 и 29.

в)  Съставящите числото 7, тоест 16 и 25. Неблагоприятни числа. Числата, в дисхармония с числото 25, са простото число 5 и съставящите го числа 14 и 23.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 25 са 2 и 7 число на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 5, 6, 7, 24, 25.

Благоприятни дни. Понеделник и вторник.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са сряда и неделя.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са април, ноември и декекември.

Неблагоприятни месеци. Родените под влиянието на това число трябва да внимават особено за здравето си през месеците май и октомври.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1774728
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930