Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2015 16:36 - Нумерология - Родените на 27 /двадесет и седмо/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 1564 Коментари: 0 Гласове:
0 РОДЕНИТЕ НА ДВАДЕСЕТО И СЕДМО ЧИСЛО

Числото 27 от гледна точка на науката за числата е съчетание на нежния романтичен скитник с диктатора. Ако за момент оставим настрана числото 9, което е сбор от двете числа, оставаме с числата 2 и 7. Тези числа са сродни, макар че последното е по-силно и много по-независимо. Носителите притежават оригинална мисъл и индивидуален характер. По природа са материалисти, но много често успяват да направят добри пари от своите идеи и изобретения. Необичайният им начин на действие ги отделя в особена категория. Обикновно започват със свои собствени начинания и рядко заемат местата, освободени от по-старите.

Жена, родена под това число, винаги се стреми към сигурност в живота, но заедно с това се нуждае и от някой, който може да общува с нея душевно, тъй като числото 27 е интелигентен човек.

Притежаващите това число са с чувствителност, въображение и силен ум. Те обичат да пътуват и имат познания по широк кръг въпроси. Любовта им към романтичното се съчетава изключително добре с любовта им към пътешествия.

Емоции и секс. Числата 27 имат силно индивидуален характер, оригинална мисъл и действия. Тяхното богато въображение и творчески способности пораждат нужда от партньори по интелект. Те се възбуждат по-скоро от силата на ума, отколкото от физическа нужда. От една страна, ги привличат хора, които могат да им окажат морална подкрепа - това е влиянието на числото ?,, а от друга - хора, които са податливи и покорни. Това е влиянието на числото 9, което е сбор на двете съставни цифри. Също така силно ги привличат хора, в които има елемент на непредсказуемост. Обичат да отгатват нещата. Ако някой е твърде прозрачен и ясен, скоро се отегчават от него. Това е влиянието на числото 7, което обича промените.

Сексуално те са от вида, който преследва другия пол повече по навик, отколкото по желание. Дори ако някой не ги привлича особено, ще го преследват просто за забавление. Това се отнася пове­че за мъжа 27, защото жената не "преследва", а изкусно разкрива намеренията си.

Сексуално са силни и когато ги обхване желание, не могат да чакат. Ако случайно другият не иска или не е в "настроение", способни са да използват сила.

Отрицателни качества. Числото 27 е със склонност към господ-, ство и с желание повечето неща да стават така, както то иска. Това отчуждава хората. Ако не внимава, има опасност да загуби приятелите си. То е и малко неуверено.

Хармонични взаимоотношения. Числата 27 се разбират с повечето хора, защото са интелигентни, интересни и силни по характер. Техният магнетизъм привлича хората, но когато започнат ла властват, отблъскват от себе си. Нежността на числото 2 обаче противодейства на тази черта в голяма степен. Родените под това число се ползват с популярност.

Болести. Родените на 27 число на месеца са предразположени към кожни болести и психическо напрежение, както и към треска.

Лекове. Страдащите от тези заболявания трябва да включат в редовната си диета чесън и моркови.

Съвети. Това е едно добро число, ако притежаващите го се опитат да обуздаят желанието си да властват над другите. Леката им неувереност може да им навреди. Несигурността е чувство, което може да се изкорени, ако субектът развие воля. С воля всичко се постига.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Камъните, носещи щастие, са рубин, гранат и оникс, които трябва да се носят така, че да са винаги в допир с кожата.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за числото двадесет и шест, е желязо.

Цветове, носещи щастие. Родените под това число трябва ла се стремят да носят червено, зелено и жълто-кафяво (каки) през цялото време. Не е възможно да се носят дрехи само в този цвят, така че най-добре е да се носи кърпичка с някой от тези цветове през цялото време.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 27, са:

а)  Простото число 2 и съставящите го 11 и 20.

б)  Простото число 9 и съставящите го 18 и 27.

в)  Простото число 6 и съставящите го 15 и 24. Неблагоприятни числа. Числата, враждебни към числото 27, са:

а)  Простото число 5.

б) Съставящите простото число 5, тоест 14 и 23.

в)  Простото число 1.

в) Съставящите простото число 1, тоест 10 и 28.

Числото 8 може да е добро или лошо в зависимост от обстоятелствата. За всички други числа може да се каже, че са неутрални и не засягат по никакъв начин числото 27.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 27 са 2, 6 и 9 ден на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за числото двадесет и шест са 1, 5, 14, 23.

Благоприятни дни. Благоприятните дни в седмицата за това число са събота, неделя и понеделник.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за числото двадесет и шест са вторник и четвъртък.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за числото двадесет и шест са февруари и ноември.

Неблагоприятни месеци. Притежаващите това число трябва да внимават за здравето си през месеците май, октомври и ноември.

 
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 989616
Постинги: 1043
Коментари: 11
Гласове: 111
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031