Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2015 08:49 - Нумерология - Вижте какво говори за Вас номера на апартамента Ви!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 2991 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.05.2015 09:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203738815301933&set=a.1029225741960.2004388.1564831348&type=1&theater   Вижте какво говори за вас номера на апартамента ви!

  

Когато се настаняваме в нов дом, ние получаваме и номер на апартамента. Надали някой се е замислял, че номерът на дома ни може да носи скрит смисъл.

Купихте/наехте си дом или ви е направило впечатление как сте го открили? Предупреден, означава въоръжен. Ако следваме предназначението на своя дом, и стените ще ни помагат.

И така, за начало нека изчислим нумерологичното число на апартамента ви. Сметката е доста проста. Пример: апартаментът ви е номер 138 = 1 + 3 + 8 = 12. 1 + 2 = 3. "3" е нумерологичното число на дома ви.

Още древният философ Питагор е разглеждал цифрите като самостоятелни същности, на които са присъщи неповторими качества. Всяко число съотвества на планета и разпространява уникално влияние.

Числото 1.

 

Планета - Слънце. Този апартамент стимулира хората с творческа енергия и радост от живота.

Тя позволява на домакините си да привлекат вниманието на обкръжаващите ги. В такъв дом ще живеят добре художници, поети, писатели, журналисти. Този дом трябва да разполага с много и различни свещници, а доминиращата гама да е оранжево-червена. Атмосферата в такъв дом е безгрижна и открита. Блясъкът е предназначен само за добрите хора, лошите ще се чувстват неуютно в такъв дом. 

Числото 2.

 

Планета - Луна. Интуиция и съзерцания.

Апартаментът е благоприятен за хора, работещи с малки деца, за готвачи и музиканти. Главният акцент в такъв дом се пада на огледалата, а основният цвят е нежно-кремав, с неголеми акценти в изумрудено-зелено. Погрижете се домът ви да изглежда добре - той трябва да е безупречен.

Числото 3.

 

Планета - Юпитер. Разширение.

Тук всичко е глобално: животът в тази къща може да бъде свързан с политика, наука - всичко, което служи за обединяване на хората в името на някаква идея. За такъв дом най-добър е пурпурният цвят. А истинско украшение ще бъдат бронзовите предмети, особено донесени от далечни страни. Не се гневете по никой въпрос, винаги бъдете в добро настроение. И не забравяйте - обширната библиотека!

 

Числото 4.

 

Планета - Уран. Това е дом на астролози и ясновидци.

Ако заведете в такава къща някой прагматик и материалист, той ще бъде разбит на пух и прах в идеологическите си позиции. В такъв дом винаги ще бъдете заобиколени от приятели. За оформянето й използвайте ярки и свежи цветове и задължително трябва да присъства небесносиньото. Бъдете внимателни с електрическите уреди и дръжте стъклата чисти!

 

Числото 5.

 

Планета - Меркурий. Контакти.

В такъв дом трябва да обитава честността - лъжата ще си върне тъпкано! Живеещите в този дом често ще бъдат изкушавани от пътешествия. Гответе се за много общуване, не само у дома, но и на работното място - тази къща стимулира комуникацията. Главните елементи в интериора са обекти, свързани с информацията. Започваме от телевизора, телефона, радиото и стигаме до снимките на стените и йероглифите по рамките. Благоприятни цветове са небесносиньото, сивото и синьо с жълто.

 

Числото 6.

 

Планета - Венера. Отдих, любов и комфорт.

Тук живеят добри и гостоприемни хора. Подходящи цветове са топлите - бежево-кафява гама. В обстановката на този дом най-добре стоят меките дивани, кръглата маса, килимете, цветята. Дом - пълна чаша! Обикновено в такъв дом ще срещнете домашни любимци - куче, котка...

Числото 7.

 

Планета - Нептун. Доста тежка къща.

В нея ще се чувстват добре свещеници, музиканти, моряци и екстрасенси. Тук е доста възможно да потънете в неосъществени мечти и да се сдобиете с лоши навици. Този апартамент е истински Бермудски триъгълник.

 

Числото 8.

 

Планета - Сатурн. Изпитания!

Собствениците на такъв дом нерядко ще бъдат в "размирни" обстоятелства и ще изпитват различни видове ограничения. Но това не е чак толкова лошо, колкото изглежда. В такава къща ще ви се даде възможност да се заемете с натрупване, да овладеете професионално майсторство. Главното - често анализирайте своите дела и думи. В полза ще са ви гладуването и заниманията с йога. Преобладаващ цвят - тъмносин.

 

Числото 9.

 

Планета - Марс. Воля, решителност, действие!

Тази къща не е за лентяи. Ако бъдете пасивни, решенията сами ще се бутат в ръцете ви. В такъв дом ще трябва от време на време да се трудите - ту водопровод, ту столове и т.н. Домакините трябва да бъдат в постоянно движение, иначе застоят ще донесе само болести. В интериора трябва да присъства червеният цвят. Най-активните места са антрето и тоалетната, поработете върху тях.

 

Сега разполагате с достатъчно информация, за да добиете представа как ви влияе домът ви. Не трябва да се отнасяте твърде сериозно към написаното. В края на краищата вие можете да повлияете на дома си, като вложите най-доброто от характера си. Каквито сте вие, такъв ще бъде и домът ви!


 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1782117
Постинги: 2129
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930