Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2015 16:15 - Нумерология_Gerry Gergova - Дневна прогноза - 22.06.2015 г.
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.06.2015 16:16


 Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика.

Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота.

Те ни дават друга гледна точка!

~ Gerry Gergova ~

Нумерология – Прогноза за деня на Герри Гергова – 22/4.06.2015/8 г. - (22/4+6+8=28+8=36/9)

 

„Миналото е прекалено тежко, за да го носим навсякъде със себе си.

Понякога си струва да го забравим в името на бъдещето.”

~Джоан Роулинг~

 

 

36/9- Ден за приключване, край и подготовка за ново начало за предстоящите събития, които ще се утвърдят напред във времето. 3- е числото на справедливостта, целта и посокока, която следва своето развитие. 6 – е числото на любовта, дома и семейството. 9- е Края и Началото, тя носи завършеността на един цикъл и подготовката за следващия.

 ОПОЛЗОТВОРЕТЕ ГОСПОДАРСКАТА ВИБРАЦИЯ 22.

 22/422- Царско / Господарско/ число – Висша форма, 4- нисша форма, е числото на планетата Уран, и на подвластния зодиакален знак Водолей. 4 - представлява оригиналността, независимостта, новаторските и творческите способности, нервността, жизнеността, непредсказуемостта.

 СЛЕДВАЙТЕ ЗВЕЗДАТА!

Ден 22. МАТЕРИАЛНИЯТ ГОСПОДАР. Въплътете в дела идеалите си. Внесете ред и система. Изтълкувайте всички истини, които познавате, в една дума и дайте на всеки шанс да ги ползва. Намерете практично решение на сложните си проблеми. Чертайте смело големи планове, те ще се реализират.

Това е денят, в който небето и земята се срещат. Дори небето да е пределът, силата на вашия дух го надвишава. Днес можете да построите въздушната кула от своя ден 11.

 Числото на деня - 9 - Ден на резултатите. Добър за започване на перспективни дела, обявяване на важни планове, усилване на връзките и контактите. Това е ден на личния триумф, осъщественото честолюбие, особено за дейците на изкуството, ден, благоприятен за търговски и финансови сделки.

Ден 9. УНИВЕРСАЛНОСТ. Обичайте ближния като себе си. Правете добро на онези, които ви мразят. Забравете всичко лично и започнете да градите нещо, което изисква жертви от вас. Изскубете задушаващите ви бурени, гледайте на всичко през розови очила. Направете дълго отлагания щедър жест, покажете добра воля. Откажете срещата с човек, който ви е губил времето. Откажете се от ограниченията, които сам сте си наложили. Ако ви предстои публична изява, радвайте се, че е насрочена именно за днес. Разкопайте пръстта около корените си, започнете да растете буйно. Днес вие сте във вибрацията на универсалната любов и братство. Принадлежите на целия свят. Виждате всичко в едри щрихи. Тъй като 9 е на върха на цикъла, то вижда света от птичи поглед, не забелязва детайлите, следва само крайната цел. Сякаш сте включени във вибрациите на всички велики хора, жи­вели някога. Искате всеки да сподели радостта ви. Съзнавате, че от утре започвате да живеете в нов цикъл на постижения, .и не искате да оставите нищо незавършено. Приключвате една глава.

 36 Има същото значение, както числото 27.

27 - Царската власт

Това е чудесно, хармонично и щастливо число на куража и силата, в което е заложена и известна доза магия. Надарява хората и цялостите, които представлява, с обещание за власт и авторитет. Гарантира, че ще бъдете възнаградени от богата по- богато благодарение на градивния си труд, острия ум и въображението, че съзидателните способности са дали добри кълнове, които ще се увенчаят с богати плодове. Хората и цялостите със съставно число 27 би трябвало винаги да осъществяват оригиналните си идеи и намерения и да не бъдат възпирани или да се влияят от мнението на другите или от спънките, които те поставят пред тях. 27 е число на кармичната отплата.

~ Линда Гудман ~

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1781816
Постинги: 2129
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930