Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2015 14:50 - Нумерология_Gerry Gergova - Дневна прогноза - 24.06.2015 г.!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове:
0



 Нумерология – Прогноза за деня на Герри Гергова – 24/6.06.2015/8 г. - (24/6+6+8=12+8=20/2)

Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика.

Числата носят своята Планетарна енергия и

 сила да променят, да утешават, да насочват,

 да преобръщат нещата от живота.

Те ни дават друга гледна точка!

~ Gerry Gergova ~

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 "Някои от най прекрасните мигове в живота Ви все още не са се случили!"

~ Хорхе Букай ~

 20/2- Ден за дипломация, изчакване, търпение, смирение без активни действия! 20 (10+10) - Кармичното колело с удвоени вибрации, което се завърта в две противоположни посоки, в зависимост от личния избор. За да се сложи началото, ако има пропуснати моменти. 2- е числото на учителя и лечителя, когато Ученика- „1” е готов се появява неговия духовен Учител- „2”, ако ученика- „1” е добър, надминава своя учител- „2”. Период на просвета, усъвършенстване чрез знания или практичен опит. Чрез 20- Пробуждането на сетивата /съзнанието/ се проглежда с духовно зрение! 2- е също така число на лечителя, днес е лековит ден за духа и душата.

24/66 е числото на планетата Венера, и на подвластните зодиакални знаци Телец и Везни. 6 - Представлява чувствата, общителността, сетивното възприемане на хората, съзидателните заложби, естетическия усет.

 

НЕКА УСМИВКАТА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ВИ.

Ден 2. НАТРУПВАНЕ. Бъдете "попивателна", сложете под сурдинка всичко, което правите, потиснете индивидуалността си и приемете мнението на своя приятел. Съобразявайте се с ближните. Направете нещо за някого. Помирявайте хората и противоречията. Поемете своя дял от работата и кажете "благодаря". Постарайте се общуването ви с другите да е гладко и хармонично. Не бъдете водач, следвайте по-силния. Трупайте всичко възможно - информация, факти, нови познанства, които могат да ви послужат утре. Бъдете уравновесен, спокоен, доброжелателен. Изгладете недоразуменията, поискайте прошка, ако сте виновен. По-малко приказвайте, повече слушайте и мислете.

Днес вие акомпанирате - не свирите мелодията, а й придавате допълнителна хармоничност. Преизпълнен сте със съчувствие, разбирате хората и се приспособявате към характера на всекиго. Приятно ви е да осигурявате добри условия на другите, не страдате нито от чувство за превъзходство, нито от отчуждение. Пълен сте с грация и ритъм. Съзнавате, че ако сте тих, внимателен и приятен, ще сполучите в това, което желаете, защото всеки ще иска да ви помогне. Бъдете чувствителен към чувствата и желанията на другите, но не допускайте вашите собствени да бъдат наранени, не се оставяйте да злоупотребяват с добрината ви. Не бъдете несигурен, истеричен, прекалено потаен, меланхоличен.

 Числото на деня – 20/2

20 (10+10) – Удвоено влияние на Кармичното колело на съдбата!

2- Ден за планиране и оценка на проблемите, които не изискват непосредствени и незабавни действия. Към възможните трудности може да се добави още и нерешителността. Това е ден на контрастите - или с добро начало и лош край, или обратното. В този ден е най-добре да оставите да действат сътрудниците ви.

 20 – „Пробуждането

            Освен че е наричано “Пробуждането”, това съставно число е изобразявано от древните халдейци и като “Съдът”. В определен период от живота си човек с число 20 изживява мощно пробуждане, което му носи нови цели, намерения и амбиции - призовава да действате в името на някаква велика кауза или идеал. Неговите планове могат временно да се натъкнат на спънки, които да забавят осъществяването им, те обаче ще бъдат преодолени, ако той се учи да е все по-търпелив (предизвикателството на числото 20) и да вярва все повече в силата си да преобразява света наоколо. 20 носи благословията на ярките пророчески сънища, а също и способността човек да осъществява добрите от тях и да предотвратява сбъдването на лошите. Това число не е материално, ето защо не се надявайте да постигнете чрез него финансов успех. Но който е доволен от вибрацията на 20, рядко обръща внимание на материалните въпроси. За него парите не са важни - а като цяло 20 му осигурява достатъчно средства, за да задоволи най-насъщните си нужди.”                 

~ Линда Гудман ~

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753780
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031