Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2015 16:40 - Нумерология - Мисията в живота ни зависи от името и фамилията ни! Проверете каква е Вашата! (Уникален тест)
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 1760 Коментари: 0 Гласове:
0 Мисията в живота ни зависи от името и фамилията ни! Проверете каква е Вашата! (Уникален тест)

Всеки човек им цел в този живот- Едни да вдъхновяват, други да поддържат духовността, трети да осигуряват материалното. Тази цел зависи от първото име и фамилията. Ако променим някое от тях, то и мисията ни се променя, защото на всяка буква дсъответства определена цифра. Но защо е важно да знаем какъв е земният ни дълг? Защото правейки нещо далечно от него, ние няма да сме щастливи- И няма да сме живели пълноценно. За да разберете Вашата мисия, съберете числата, на които буквите в името и фамилията Ви отговарят. Събират се до едноцифрено число, като изключение прави 33.

- 1. Тук сте , за да бъдете лидери и да правите крачките, от които останалите се страхуват. Бъдете смелии, решителни, действайте и в никакъв случай не допускайте някой да Ви нарежда. Трябва да работите в сфера, която позволява реализирането на идеите Ви.
- 2. Вие сте дипломат. Вашата цел е да създавате хармония, да пазите мира, да сдобрявате скараните. Работа - посредник, дипломат, медиатор, учител, говорител, психолог.
-3. Тук сте, за да създавате красивото и да вдъхновявате останалите да го правят. Вашето най-силно оръжие е красноречието. Работа - изкуство, връзки с обществеността и всякакъв вид дейност, свързана с комуникацията.
- 4. Вие сте тези, които трябва да останат запомнени поколения напред. Затова трябва да мислите стратегически, да бъдете упорити и да насочите усилията си в дългосрочни проекти.
- 5. Мисията на пътешественика. Вие трябва постоянно да сте в движение, да се променяте, адаптирате, да се развивате. При никакви обстоятелства не трябва да започвате рутинна работа, защото ще Ви съсипе.
- 6. Семейният пазител. Вие трябва да раздавате любов и подкрепа на близките си. Да се съсредоточите върху дома си - да биде уютен, топъл и спокоен. Работа - всичко свързано с помощ за останалите, всичко, свързано със създаване на конфорт.
- 7. Търсещият мъдрост. Вашата цел е да анализирате. Ккакто в духовен план, така и в чисто откривателски. Занимавайте се с всичко, което изисква анализиране или  изследвания.
- 8. Материалния човек. Не казваме да забравите за моралните ценности, но Вашата цел е да създавате блага, да печелите пари, да управлявате пари, да стоите домове, да произвеждате, да търгувате.
- 9. Духовният човек. Вие сте тук, за да пазите духовното, да отваряте очите на хората към истинските стойности в живота, да прощавате, разбирате и дарявате с любов познати и непознати.
- 33. Изключително рядко срещан човек. Вашата мисия е специална, Вие сте водач на останалите и сте тук, за да ги вкарате в правилния за техните мисии път.  

Халдейската азбука:

Азбука (Латиница)

A=1                H=5                N=5                U=6

B=2                 I=1                  O=7                V=6

C=3                J=1                 P=8                W=6

D=4                K=2                Q=1                X=5

E=5                L=3                 R=2                 Y=1

F=8                M=4                S=3                 Z=7

G=3                                       T=4    

 

Азбука (Кирилица)

1          2          3          4          5          6          7          8          9

А         Б          В          Г          Д         Е         Ж        З          И

Й         (К)       Л         М         Н         О         П         Р         С

Т          У         Ф         (Х)       Ц         Ч         Ш        Щ        Ъ

Ь          (Ю)     Я

К, Ю=11

Х=22

 
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1011594
Постинги: 1080
Коментари: 11
Гласове: 113
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031