Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 11:23 - Нумерология - Дневна прогноза за 19.12.2017/10 г.
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Нумерология – прогноза за деня – 19/10/1.12.2017/10 г. - (19/1+12+10=1+12+10=23/5)

Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота.
Те ни дават друга гледна точка!

Универсална вибрация
19/10/1 - Колелото на времето се завърта за да стъпи на нов път, да сложи ново начало в делата ни, или нов поглед.

5 число на планетата Меркурий 
Представлява разумността, интелектуалния потенциал, способността за познание и разбиране
Когато става въпрос за Меркурий, ключовата дума е комуникация. Планетата отговаря за уменията ни да общуваме и да водим преговори, да поднасяме правилно идеите си и да умеем да работим в екип с останалите. Меркурий се асоциира също с образование, рационално мислене, обективност. Влия също на организационните ни умения и на самодисциплината. Смята се, че управлява Близнаци и Дева. 

Число на деня - 23/5
23/5 - Ден свързан с обрати и промени. Пластовете се разместват и наместват с цел изчистване на пречките и препятствията възникнали необичайно. 2- носи чуствителността и ранимостта, а 3- притежава силата на справедливостта. 5- обръща посоката и носи обратими процеси, които да донесат нужната хармония. Ден на внезапни изненади, изпълнен с енергия, възбуда и приключения. Рискувайте само ако сте сигурни, че замисленото от вас е реалистично и достойно за внимание. С новия проект се заемете, когато се уверите, че е върху твърда основа. В този ден може да дойде дългоочакваният успех, преди започнатите дела да донесат благоприятни резултати.

Ден 5. РАЗШИРЕНИЕ, СВОБОДА. Отдръпнете се от детайлите, инжектирайте с нови идеи работата си. Изострете любознателността си. Стремете се да осъществите максимум контакти, по възможност - с чужденци. Заемете се с нещо интересно и забавно. Приемете и използвайте разнообразието. Направете ста¬рите неща по нов и различен начин. Рекламирайте себе си и работата си. Погледнете на света и хората от различен ъгъл. Насочете се към нови обекти, излезте от задънената улица. Идете да видите някоя пиеса, която иначе не бихте избрали. Научете нещо за живота на класа, към която не принадлежите. Ако обичате романи, започнете да четете философски трактати, ако пък обичате поезия, прочетете последния криминален разказ. Обмислете всяка причина, която поражда разногласия между вас и другите. Приемете хладнокръвно неочаквано възникналите проблеми. Бъдете бдителен и наблюдателен.
Ако в ден 4 сте свършили работата си добре, заслужавате кратка почивка. Малко сте неуверен и неспокоен, но затова пък - свободен. Вие сте бродяга - циганин, който копнее за далечни пътища. Предприемете краткото пътешествие, което ви е изглеждало неразумно предния ден. Днес то ще ви донесе очаквания резултат, защото условията са назрели. Ще държите да поканите вечерта някой от пренебрегнатите си приятели. Ако съпругата ви иска да отидете на опера, отидете - може да не ви се види толкова отегчително. Все пак е една промяна. Късметът е с вас, не го изпускайте. Не хабете жизнеността и енергията си, като си разваляте настроението или нервничите. Това може да се отрази на храносмилането ви.

ЛИЧЕН ДЕН - 5
ДВИЖЕНИЕ, ПЪТИЩА, ОБЩУВАНЕ И РАЗШИРЕНИЕ
(Промени, импулсивност, амбиции, независимост)

Този ден поражда необходимост от повече свобода, движение, общуване и независимост. В личен ден 5 трябва да се чувствате като въздуха. Моментът предполага промени, приятни моменти и лично развитие. Ще имате нови положения, хора, пътища и места. Това е месец на прогрес. Ще се движите в различни посоки в страната и в чужбина. Не позволявайте преобладаващата атмосфера на промяна и разнообразие да ви направи неспокоен. Ако имате свой бизнес или занаят представете го от нов ъгъл. Използвайте промяната да научите нещо ново. Не се пилейте и не хабете енергията си. Нагодете се да внесете равновесие, концентрация и организация в делата си. Правете много и различни неща, но всяко да ви е от полза. Излезте от задънената улица!

23 - „Царската звезда на Лъва”
„Това число въплащава кармичната отплата. То не само предвещава, но ви и гарантира успех в личния живот и работата, помощ от началници и покровителство от високопоставени люде. Изключително щастливо е и закриля всячески хората и цялостите, представлявани от него. Както винаги, числото 23 трябва да бъде разглеждано заедно с другите прости и съставни ключови числа, съставящи цялостния номерологичен анализ, който може да се окаже не чак дотам щастлив. Другите числа обаче нямат особен шанс да ви навлекат неприятности, ако в трудни времена над вас блести Царската звезда на Лъва. Няма число, което да оспори силата на Лъва.” - Линда Гудман - Звездни знаци -




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753950
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031