Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 16:01 - Нумерология - Кратко пояснение за числата като лична година!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
0



 Кратко пояснение за числата като Лична година!
1 Начало, обърнете внимание на себе си, започнете нови проекти, не се страхувайте, промените така или иначе ще настъпят най-късно три месеца след рождения ви ден. Това, което планирате и задействате сега ще се завърши след осем години. Мечтайте и действайте.
2 На относително спокойствие, ако я сравним с година единица. Задълбочаване на контакти, търсене на равновесие и взимане на компромисни решения, година, в която постигаме чрез дипломация не със сила. Повече наблюдавайте, размишлявайте, а не действайте. Година, в която е за препоръчване да се вслушате във вътрешния си глас. Успешна за учение и учащи се. Добра за брак и подписване на договори.
3 Година на активен творчески подем, решителни действия и реализиране на най-смелите планове. Ако в година двойка можете и е нужно да правите компромиси и понякога да се оставите на течението, то в година тройка трябва да вземете всичко във ваши ръце - да е под контрола ви. Идеите и плановете през първата година сега вече са реализирани и ще берете плодовете. От друга страна не се претоварвайте, като приемате ненужни отговорности свързани с неща, които не са ви по сърце.
4 Работна година, завоюваните позиции ще ви предоставят стабилност и са предпоставка за бъдещо издигане. Поставяте ред и в личния си живот, в такава година обикновено уреждаме документи свързани с наследствени имоти, работни имоти, придобивка на жилище. Съдебни дела, документи. Здравословен проблем през тази година се задълбочава, може да се стигне до оперативна лекарска намеса.
5 Проекти свързани с учение, курсове, специализации, всестранно развитие. Можете да запланувате далечни пътувания. Предстоят ви много нови запознанства. Очаквайте неочакваното.
6 Година на илюзиите, залагайте на сигурни, доказали се вече колеги, приятели. Не бързайте, бъдете бдителни, защото желанията на този етап не винаги са съобразени с възможностите.
7 Уединение, самоопознаване, разграничаване от структури, организации, колективи. Самоанализ и анализ на живота ви до този момент и избор - как ще продължите.
8 Рискова, може да спечелите ако риска е пресметнат. Необходима ви е енергия - и психическа и физическа, за да издържите на натоварвания. Шанс в хазартни игри. Година на затворените помещения, в които влизаме принудително. Опасност от травматични увреждания. И въпреки рискованите ситуации, по-добре е да не бездействате, защото всичко около вас е в движение.
9 Последна от девет годишния цикъл. Практически трябва да успеете да завършите всичко започнато.Да не се оставя нищо до средата. Не напускайте работа, учебно заведение - само ако сте принудени от външни обстоятелства, а не по собствено желание. Обръщайте внимание на тайните знаци на съдбата и случайностите, всъщност те ви показват правилния път.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1782989
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930