Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 15:56 - Нумерология - Личните години!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 268 Коментари: 0 Гласове:
0



 Личните години - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9!
Година 1 първа – Начало на нов цикъл
Безполезно е да гледате назад и да мислите какво е трябвало и какво сте можели да направите. Започвате нов цикъл, обърнете поглед напред. Вашата първа година е важна и дори определяща, защото ще се изправите пред нови възможности. Не се колебайте дълго, действието ще Ви донесе успех. Това е идеалния период да се вгледате в себе си и да поставите ново начало. Прекратете старите сантиментални и професионални връзки, които вече нищо не Ви носят. Всичко около Вас се променя. Затова трябва да се чувствате свободни, за да можете да реагирате точно и ефикасно.
Сантиментален живот Независимост, вяра в себе си и ентусиазъм са качествата, които трябва да развиете през тази година, защото те определят целия Ви цикъл. За несемейните това ще бъде година на изненадващи срещи и неочаквани връзки. Ако се чувствате достатъчно независими, ако душата Ви е открита, изпълнена с положителни чувства, Вие наистина имате шансове да срещнете голямата любов. Ако сте семейни, Вие ще бъдете движещия фактор благодарение на ентусиазма си. Естествено, това може да създаде известни неприятности в брака, защото една жена, която е в година първа, чрез своята независимост може да създаде проблеми и да бъде заплаха за съпруга си (особено ако той изживява труден момент).
Професионален живот Препятствията пред Вашия напредък са малко, но и външната помощ е съвсем оскъдна. Въоръжете се с воля и кураж, бъдете борбени и добре се мотивирайте. През тази година можете да започнете нова работа, да смените жилището, професията, да Ви назначат на нова длъжност, да се преместите на по-добро място, да направите инвестиции. Ще имате възможност да докажете способностите си и да развиете личността си.
Година 2 втора – Сътрудничество
Втората година Ви носи развитие и приобщаване, основаващи се най-вече върху допълването. Постоянно се колебаете между хармонията и конфликта, между съюза и разрива. Годината изисква от Вас да потискате волята си, да бъдете максимално дипломатични и да влагате разбиране. Времето е за съюз, приобщаване, преговори, сдружение. Получавате и споделяте. Моментът не е подходящ за следване на собствения път с упоритост. Вибрациите на числото 2 извеждат на преден план интуицията, възприемчивостта и емоциите. Динамиката на тази година е по-скоро бавна. За препоръчване е да не се започва нищо ново (с изключение в сферата на сдруженията), да се запасите с търпение и да не се отдавате на мечти и мъгляви надежди. Може да се почувствате зависими от хората около Вас. Не позволявайте да Ви обхване безпокойство, ако усетите, че положението се изплъзва от ръцете Ви. Обратно – възползвайте се и бъдете максимално възприемчиви към околния свят, който не Ви заплашва непрекъснато.
Сантиментален живот Това е привилегирования аспект на настоящата година. Погледнато от благоприятната страна на нещата, Вие сте в началото на едно помирение, на вълнуваща среща, на съвместен живот или брак (самата цифра 2 налага това). В отрицателен аспект предстоят: поставянето под въпрос на една връзка, проблеми в отношенията, раздяла или развод. За да изживеете възможно най-леко тези моменти, не ритайте срещу ръжена, а станете по-гъвкави, по-чувствителни и не се облягайте прекалено на другия. Ако чувствате, че и верността е разклатена, не вземайте никакво решение в момент на гняв.
Професионален живот Втората година означава работа в колектив, в екип, съвместна дейност, която има всички шансове да бъде увенчана с успех. Всъщност в този случай става въпрос за това да намерите човека, който ще Ви допълва и да действате съвместно, като максимално си сътрудничите. Това може да означава подписване на договор, създаване на проект за сдружение или ползотворно търсене на работа. През тази година няма да Ви липсва строгост към себе си: не позволявайте на личните Ви проблеми да вземат превес над професионалните, но и не бързайте прекалено много
Година 3 трета – Разпространяване
Тази година носи бърза и динамична вибрация. Тя е изпълнена със срещи, създадена е за изяви и възобновяване на дейности, за общуване със заобикалящите Ви. Възвръща се Вашата самоувереност и Вие можете да покажете способностите и талантите си. Година трета позволява да излезете извън рамките си, да се изразявате чрез писане, думи, песни, танци, рисуване. Тази година е благоприятна за промени и открития. Може да се изрази в пътешествие, раждане на дете, смяна на жилище, възвръщане на изгубена свобода, изтъкване на индивидуалността. Ритъмът на тази година е по-ускорен от предишната. Песимизмът, самотата и бездействието вече са невалидни. Отваряйки душата си, възползвайки се от новите възможности, отдавайки се до известна степен на удоволствията (повече от обичайното), ще разполагате с всички шансове да постигнете успех в няколко области.
Сантиментален живот Годината ще ви предостави възможности да се срещнете с нови хора и благодарение на своя оптимизъм и енергичност да завържете здрави връзки. Могат да се зародят и развият нови, големи приятелства. В любовта годината Ви предразполага към флиртове, към кратки и подновяеми сантиментални приключения. Възможността за контакти с другия пол значително нараства през този период. Животът е наситен и активен и ако се приспособите към обстоятелствата, областите на приятелството и нежните чувства ще бъдат благоприятно насочени.
Професионален живот Всички дейности, които дават простор на Вашата необходимост от общуване, ще бъдат привилегировани (търговия, психология, чужди езици, обществени отношения, литературна и социална дейност, средства за масова информация и др.). За да постигнете успех, трябва да избягвате рутината, скучните занимания и всичко, което може да Ви затвори и да стесни хоризонта Ви. Във финансово отношение годината е поставена под знака на печалбата, но и неочакваните разходи. Това е време, в което можете да покажете на какво сте способни. Предоставят Ви се възможности, които в никакъв случай не трябва да изпускате
Година 4 четвърта – Стабилност
Запретнете ръкави, защото трябва да се съсредоточите върху работата, която трябва да свършите през тази година. На преден план излизат деловите качества и професията. Това е годината, в която ще положите основите на бъдещето. Усилията, полагани през първите три години от цикъла, започват да носят плодовете си. Година четвърта е благоприятна за затвърдяване на придобитото, за създаване (или възвръщане) на стабилност. Намирате се във възходяща плоскост. Трябва да се изкачвате търпеливо и неуморно. Сега не е моментът да събирате лаври и да разхищавате. Трябва сериозно да се организирате и солидно да полагате нови основи. Няма какво да променяте. Това е година на постоянство и дисциплина, един маратон на издръжливостта. Наистина, ритъмът е по-скоро бавен и равномерен, но ако не се поддавате на мързела и песимизма и ако не се отчайвате от препятствията, ще постигнете истинска стабилност, която е голямата придобивка на годината.
Сантиментален живот С тази малко строга вибрация, грижите в сантиментално отношение остават на заден план. Четвъртата година е много сериозна и флиртовете и забавленията не са на дневен ред. Ако имате проблеми в професионално отношение, в никакъв случай не ги решавайте с чувства, защото скоро ще се окажете морално претоварени. Научете се да разграничавате нещата.
Професионален живот Тази година ще Ви принуди да работите до най-малките детайли. Дори нещата да се подреждат по-бавно, отколкото Ви се иска, знайте, че резултатите ще бъдат далеч по-сигурни. Дори времето да Ви е разпределено до минути, това ще Ви изпълни със задоволство от свършената работа. Не разчитайте на късмета, а единствено на способностите си, защото успехът ще дойде единствено благодарение на собствените Ви усилия. Година четвърта ще бъде благоприятна за дългосрочни проекти.
Година 5 пета – Промени Тя Ви носи ветрове на промени и ентусиазъм. Това е година на растеж, на задоволство и свобода във всички области. Възможно е през тази година да почувствате желание да се откъснете от миналото, да преразгледате възгледите си и да потърсите нови основи. Вибрацията на тази година е бърза, динамична и обещава промени. Това е период, изпълнен с неочаквани събития и щастливи възможности за подобрения. Свободата е на преден план, ще имате желание да ходите, където Ви се прииска, да се откъсвате от онова, което Ви спира, да си създадете нова самостоятелност. Това може да означава нови срещи, голямо пътешествие, увеличение на дохода, радикална промяна в начина Ви на живот, промяна на дейността или смяна на жилището. Независимо дали сте верни или повърхностни в любовта, и там Ви очакват промени.
Сантиментален живот Край на рутината и монотонността. Година пета е създадена за срещи, за нови ситуации и многобройни връзки. Ще изникнат нови обстоятелства и верността Ви ще бъде разклатена до известна степен. Ще почувствате желание да съблазнявате, да очаровате и дори да не е в навиците Ви, ще се оставите на вихъра на сантименталните приключения. Вълната на независимостта ще Ви залее. Въпреки това, не прекалявайте нито със свободата, нито с удоволствията.
Професионален живот И тук сивото ежедневие ще бъде изместено от важни промени: смяна на работата, преместване, пътуване, повишение. Това е идеалният момент да се хвърлите в новото, да пътувате, да обогатите съществуването си. Не стойте затворени в черупката си и не се страхувайте от срещата с непознатото.
Година 6 шеста – Отговорности
Акцентът през тази година пада върху домашното огнище, брака или свободния съюз и отговорностите. Хармонията е в ръцете Ви – това е идеалната година, в която ще конкретизирате стабилна връзка, ще затвърдите отношенията и стабилността с Вашия партньор, ще се помирите, ще подобрите начина си на живот, което ще превърне Вашето семейство в огнище на мир и спокойствие. Вибрацията на шестата година стимулира желанието за намиране на компаньон в живота, за създаване на семейство с топлина и уют, далеч от външни посегателства. Очаква Ви атмосфера на сигурност, на домашен живот. В областта на изкуството годината е повече от благоприятна: тя ще Ви донесе нови форми на творчество. Ще се отдавате на другите, ще правите отстъпки, ще бъдете по-щедри към близките си.
Сантиментален живот Това е най-важната сфера на година шеста. Но лудориите няма да доведат до хармония. Шест е числото на домашното огнище, на семейния живот. Ако във вече създадените семейства е съществувало напрежение, цифрата шест може да влоши нещата,да постави под въпрос връзките и да доведе до раздяла или развод. Но също така това може да бъде период на помирение, на възраждане и извисяване на една любов. В семеен план обновлението е започнало: сватба, раждане на дете, подобряване на житейското положение. Година шеста е важно изпитание за Вашата лична или семейна зрялост.
Професионален живот Времето на отговорностите настъпи. Това може да означава промяна в работата, повишение, преразглеждане и поставяне под въпрос на житейските Ви планове, поемане на нови отговорности и най-вече изправяне пред труден избор. Не се поддавайте на безпокойството и колебанията, защото ще се наложи да надмогнете чувствата си, за да може да реагирате и да вземате решенията, които се налагат. Въоръжете се със самоувереност и строгост. Така ще можете да напреднете в социално отношение.

Година 7 седма – Размисъл
Това е година на почивка, съсредоточаване, въведение. През този период ще направите равносметка на живота си, ще вникнете по-дълбоко в себе си, ще си зададете въпроси за собственото си съществуване и за света, който Ви заобикаля. Годината не е подходяща за конкретизиране на дадени положения, защото вибрацията е по-скоро духовна, отколкото материална и ще Ви принуди да се откъснете до известна степен от ежедневието. Намалете темпото на живота си и размислете на спокойствие. Това е година за почивка и за усамотяване (желано или наложено). Възползвайте се, за да се усъвършенствате в духовно отношение, да пътувате, да се заемете с интелектуална дейност, да четете, да се научите да се отпускате. Настъпва момента да направите равносметка, да избегнете рутината, да заложите на оригиналността и да си създадете известна независимост. Ако нещата не се движат както желаете, не губете присъствие на духа. Запомнете, че всичко, което ще се случи през тази година, ще се случи неочаквано.
Сантиментален живот Почивка, усамотение, размисъл. Седмата година не е създадена специално за сферата на чувствата. Бракът Ви няма да бъде поставен под въпрос. В тази ситуация се намирате самите Вие. Вероятно ще се наложи да се отдалечите от хората, от отношенията си с тях. Този период ще стане положителен, ако забавите ритъма си, ако сериозно се замислите за онова, което всъщност искате, когато говорите за любов и приятелство. Годината е благоприятна, за да направите равносметка на личния си живот, да размишлявате и да постигнете истинска житейска мъдрост. Разбира се, личното щастие е възможно, но не трябва да искате да го получите веднага, защото точно през този период всичко ще се случи неочаквано.
Професионален живот Година седма е преходна, ваканционна. Не очаквайте някаква особена промяна в професионално отношение. Някои отсрочки и забавяния ще охладят темперамента Ви. За да извлечете полза от това положение, използвайте за утеха понятия като “търпение”, “размисъл”, “самоопознаване” и “вътрешен мир”. Ако внимателно се вгледате в себе си, ще откриете нови сили и идеално ще се подготвите за голямата следваща година.
Година 8 осма – Конкретизация
Ето ви в апогея на Вашия цикъл. Това е година на напредък, на ново специално положение, на власт и авторитет в работата и деловия живот. Това е година на жътва, на прибиране на плодовете, засадени в предишните години. Ако бяхте напреднали по-рано, сега щяхте да разполагате с всички предимства. Но през тази година ще заплатите за евентуалните грешки, които сте извършили. В материално отношение ще имате възможност да се развиете и да постигнете заслужен успех. Това ще стане при условие, че разгърнете активна дейност, защото, както е известно, нищо не идва само. През година осма другите трябва да признаят потенциалните Ви способности и Вашите дарби. Повишение, назначаване на по-добро място, финансови печалби, власт – всичко това Ви е под ръка. През цялата година ще имате благоприятни за развитието Ви обстоятелства. Вярвайте в себе си, не се отпускайте и опитайте късмета си в области, в които преди не сте смеели да се ангажирате. През тази година Вие имате власт над себе си и околните. Не прекалявайте, не потискайте никого, но доказвайте своята дързост и завоевателен дух. Не забравяйте, че било за лошо, било за добро, нещата през годината имат съвсем определен характер.
Сантиментален живот Ако в семейния Ви живот е настъпила криза в предишните години, силните вибрации на тази година ще доведат до раздяла. Обратното – ако взаимните отношения са били стабилни, тази година ще доведе до утвърждаването им или до брак. За неженените настъпва период, в който личните връзки ще имат много по-сериозен характер от преди. Контролирайте силните чувства, страстите, ревността. Не гледайте на нещата повърхностно.
Професионален живот В това отношение през година седма ще осъществите отдавна замислени планове. Предстои Ви отлична година за професионална дейност, за напредък в йерархията, за делови срещи и големи проекти. Във финансово отношение настъпва фаза на положителен развой, но онези, които не са икономисвали през предходните години, ще имат сериозни парични проблеми. Казано накратко, предстои ви решителна година и ако знаете точно какво искате, ще го постигнете.
Година 9 девета – Край на цикъла Това е последната фаза. Година на равносметки, на подготовка за следващия цикъл. Това е идеалния момент да погледнете тежестите, които тежат на плещите Ви. За да обърнете нещата в своя полза, трябва да изчистите всичко, което Ви пречи: да довършите някоя досадна работа, да сложите край на сдружение, което куца, да скъсате любовна връзка или приятелство, което не върви. Възползвайте се от този период, за да спрете да пушите, да направите диета, да се погрижите за себе си, да се ориентирате към подходящи решения. Следващият Ви цикъл зависи от действията, които ще предприемете през тази година. Също така, трябва да осъзнаете, че плановете, които ще направите през година девета, няма да се реализират. Всичко, което започне през тази година, няма да е особено трайно.
Сантиментален живот Емоциите са неразделен спътник на година девета. Тя е изпълнена с променливи настроения и неочаквани събития. Идва ред на преразглеждане на приятелства и бракове, които отдавна тъпчат на едно място. Бъдете готови да сложите край на отношения, които не са в крак с Вашето развитие. Годината ще се запомни с раздяла, с необходимостта от доказателства за любов, с края на приятелска връзка, с приключването на една любов или с последващата фаза на развод. Сега е момента да откриете нов идеал, да се измъкнете от прекалено ограниченото си съществуване.
Професионален живот Онези, които са се вкопчили в миналото, ще срещнат много трудности. Неразрешените през тази година проблеми ще се превърнат в тежък товар през следващата. По-добре е нищо да не започвате, а да се отървете от излишните, натрупали се през изминалите години тежести. Това може да се изрази в прекъсването на някаква дейност, край на юридическа процедура, продажба на недвижим имот. Като последна година от цикъла, тя може да се изрази и в завършването на някакъв проект. Привилегированите дейности през тази година са социалните отношения (радио, телевизия, реклама), пътувания в чужбина, психология, литература, хуманни задължения
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1782877
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930