Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 15:21 - Нумерология - Таблица на Личните години!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 335 Коментари: 0 Гласове:
0



 ТАБЛИЗА НА ЛИЧНИТЕ ГОДИНИ!!!
ЛИЧНА ГОДИНА 1 НОВО НАЧАЛО (Активност, нови проекти и предприемчивост)
Първата година от деветгодишния цикъл е богата на събития и голяма активност. Смело извършете промяната, която сте замислили. Начертайте нови планове. Дръжте здраво идеалите и делата си. Индивидуализирайте себе си по всички линии. Вървете право напред и не се отклонявайте встрани заради обстоятелства и хора. Вслушайте се във вътрешния си глас, а не във външното. Прокарайте новия си план или прибавете нещо ново към досегашната си линия на дейност. Вие сте при завоя на пътя - промяната се усеща във въздуха. Това е вашето време за сеене. Настъпил е моментът да започнете нещо ново, да положите основите за успеха си по-нататък. Посадете това семе, което искате да видите поникнало в предстоящите девет години. Бъдете независими и следвайте ума си. Над всичко друго - не бъдете мързеливи.
ЛИЧНА ГОДИНА 2 ДИПЛОМАЦИЯ, ПАСИВНОСТ (Личностен растеж, съвместимост, зависимост и емоционалност) Тази лична година предполага обществена активност, съдружие или работа с много хора. Също така на преден план излизат и личните взаимоотношения. Това е време не за действие, а за привличане. Създавайте нови контакти, учете всичко и трупайте информация. През тази година ще поникнат първите семена, посети в първата година. Не очаквайте да видите някакви резултати от миналогодишната сеитба. Наторете почвата и чакайте да поникнат първите кълнове през идната година.Чакайте!
ЛИЧНА ГОДИНА 3 СВОБОДА, РАЗШИРЯВАНЕ, АВАНТЮРИ (Лична изява, приятелства, забавления) Тази година е за култивиране на стари приятелства и създаване на нови. Планирайте забавления и приемайте покани. Няма да сте претоварвани с отговорности и можете спокойно да отделяте време за удоволствия. Може да имате тенденция за разпиляване на енергията ви и да предприемете много неща наведнъж, така че внимавайте да завършите поне едно нещо преди да започнете друго. Бъдете радостни но не се поддавайте на леконравие. Можете да се държите здраво за една цел. В тази година ще поникнат първите кълнове, засети през първата.
ЛИЧНА ГОДИНА 4 С ТРУД, С УСИЛИЯ (Работа, постоянство, личен избор) Тази година е за работа. Трябва да копаете, да плевите, да култивирате и строите, ако искате да имате ваканция през следващата година. Поправете старите грешки и не правете нови. Изработете проекта си в детайли, подсилете слабите му места. Поставете всичките си работи в съвършен вид (ред). Наблюдавайте здравето си. Бъдете трезви и разумни с всичко около вас. Режи, кастри, балансирай и претегляй. Бъдете през тази година винаги заети. Трайното утре се оформя днес!
ЛИЧНА ГОДИНА 5 ДВИЖЕНИЕ, ПЪТИЩА, ОБЩУВАНЕ И РАЗШИРЕНИЕ (Промени, импулсивност, амбиции, независимост) Тази година поражда необходимост от повече свобода, движение, общуване и независимост. В лична година пет трябва да се чувствате като въздуха. Моментът предполага промени, приятни моменти и лично развитие. Ще имате нови положения, хора, пътища и места. Това е година на прогрес. Ще се движите в различни посоки в страната и в чужбина. Не позволявайте преобладаващата атмосфера на промяна и разнообразие да ви направи неспокоен. Ако имате свой бизнес или занаят представете го от нов ъгъл. Използвайте промяната да научите нещо ново. Не се пилейте и не хабете енергията си. Нагодете се да внесете равновесие, концентрация и организация в делата си. Правете много и различни неща, но всяко да ви е от полза. Излезте от задънената улица!
ЛИЧНА ГОДИНА 6 ОТГОВОРНОСТИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ ИЗЯВИ, ЛИЧЕН ИЗБОР (Любов, брак, семейство, смяна или промяна на дома) Тази година е за повече отговорности на професионалното поприще и в личен аспект. Ще ви търсят навсякъде и ще използват знанията и уменията ви. Щастието на семейството и любовта ще зависи само и единствено от вас. Оставете нещата да следват собствения си ход. Човек трябва да бърза бавно! Ще бъдете обградени през тази година от любов, приятелство и задоволство, ако оставите да ги привлечете. Бъдете изпълнителни и съвестни във всичко, което предприемете, като гледате да завършите всяко предприятие. Подходящо е времето и за брак и всякакви семейни условия. Годината е добра за творческа и лична изява в професията. Значително подобряване на материалното и финансово състояние може да се очаква през първото полугодие или в личен месец 6. Това най-често е свързано с приятна изненада от голяма и скъпа придобивка или инвестиция в недвижим имот. Здравето ви ще е по-крехко, вследствие на нередовен и нездравословен начин на живот. Живейте здравословно и почивайте максимално!
ЛИЧНА ГОДИНА 7 ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ (Преосмисляне, самонаблюдение, равносметка) Шест години работете, на седмата почивайте! Тази година е за духовна крачка напред. Поемете си дълбоко въздух. Забравете тревогите и бързината около вас. Останете съвсем сами, преосмислете миналото и се поучете от него. Очаквайте добро развитие на нещата в настоящия момент и в бъдещето. Това е година на изпитания. Разчитайте на помощ от близки и роднини. Не започвайте нищо ново, освен ако не му е дошло времето. Годината е за размишления, преосмисляне, усъвършенстване, а също и на духовно пречистване. Анализирайте всичко, което правите до този момент. Задълбочете корените на онова, което си заслужава да се запази. Добра финансова вибрация, ако не гоните парите за материалната им употреба. Усъвършенствайте всичко, което сте направили досега, като използвате своята вътрешна сила. Това е година с висока духовна вибрация.
ЛИЧНА ГОДИНА 8 ДЕЙСТВИЕ И АКТИВНОСТ (Финансова стабилност, обществена активност, повишени амбиции) След духовното си чистене в лична година 7, вие сте готови да отдадете вниманието си на чисто материалните работи. Тази е силната ви година. Сега е времето да направите силна крачка напред. Чрез работа, усилие и деятелност вие се поставяте под закона на компенсацията и ще берете от плодовете на това, което сте посели. Съберете всичките си сили и се разклонявайте. Планирайте, мислете и действайте. Заставете нещата да дойдат към вас и да ви съдействат. Ще имате много работа и големи възможности през тази година. Съберете всичките си сили. Това е период за довършване на започнатото в началото на 9- годишния цикъл. Това е година, през която се виждат резултатите от свършената работа. Особено подходяща е за лично развитие и промени. Сериозното и съзнателно отношение, инициативността и постоянството създават добри предпоставки за материален и обществен успех през годината.
ЛИЧНА ГОДИНА 9 КРАЙ, ЗАВЪРШВАНЕ И ПОДГОТОВКА ЗА НОВО НАЧАЛО (Приключване, промяна, умора) Това е време да плевите градината в дома, работата или в личните отношения. Годината е за окончателно приключване на всичко започнато в началото на 9-годишния цикъл. Време за оценка и равносметка на изминатия път. Тази е не винаги лека година, защото старите камъни на препятствията ще се явят неочаквано на пътя и ако вие не ги отместите, могат да ви спънат. Нещата, които сте изоставили преди, сега трябва непременно да се завършат и всички сметки да се разчистят. Вие ще бъдете в процес на завършване и подготовка на един нов деветгодишен цикъл.

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753838
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031