Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2018 09:36 - Астрология - Новолуние във Водолей и Слънчево затъмнение - 15.02.2016 г.!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове:
0



  Новолуние във Водолей и частично слънчево затъмнение. Начало на лунната нова година. Година на Жълтото Земно куче.Нов светъл път за всички. imageimage

Днес в 23.05 ч настъпи Новолунието в последните градуси  на Водолей и частично слънчево затъмнение.

        Енергията на Водолея се подсилва от съвпада на Новолунието с Меркурий, който ни вдъхновява и носи нови идеи, свежест и креативност. Прекрасна възможност да мечтаем и да дадем ход на осъществяване на съкровените добри желания на нашето сърце.

        Слънчевото затъмнение слага край на коридора на затъмненията по оста Лъв и Водолей носейки вяра, сила и нови възможности. То ни казва да  да се обгърнем със състрадание към себе си и другите и да прекрачим прага на новия си път и живот изпълнени с вяра.

  Веселият Меркурий е в хубав аспект с владетеля на Водолей Уран, който допринася за едно ново начало за всички нас, нова свежа струя въздух, усмивки и добрина. Уран ни предизвква да се освободим от всичко старо и ненужно в живота ни. Да излезем от кръговрата на ежедневието, отхвърляйки негативността от живота си и да се възродим.

        Енергията на Меркурий и Уран съдейства и ни подтиква да осветим мислите си, да подобрим делата си и отношенията си, да повярваме в доброто и силата на твореца в нас. Да се усмихнем на живота и да се откъснем от мрежата на заблудите и ограниченията. Да полетим и да усетим повея на мъдросттa.

Нов живот, нов път и нова посока.Можем да живеем красиво и истински, по повелята на душата ни и с песента на сърцата ни.Живот във вяра, благост и милосърдие за всички ни.

Можем да пътуваме и да опознаваме нови култури, но и да пътуваме и с мислите си към далечни земи и планети.Да пишем, да рисуваме, да танцуваме и да творим.

        Венера екзалтираща в Риби намираща се в непосредствена близост до Новолунието е в секстил към Господаря на времето и кармата Сатурн, ни дарява възможност да създадем и изградим това, за което мислим и сме вложили усилия, като бъдем подредени и дисциплинирани. Да въплатим в реалността и най-големите си мечти. Промени, открития и развитие на новите технологии. Нова любов, брак, добри съдружия и бизнес партньорства.

        Новолунието в напрегнат аспект към Юпитер ни ориентира да бъдем смели, но и предпазливи и разсъдливи и последователни при осъществяването на идеите и плановете си.От друга страна, Юпитер е в чудесна конфигурация с Хирон, която води към освобождаване и трансформиране на преживяна болка и тъга и преобразуването и в радост и осъзнатост.Разширяване на мисленето и многоизмерно и многопластово развитие на концепциите ни за света.

        Марс в квадратура с Нептун изисква да сме ясни и точни и да избягваме объркани ситуации и неясни перспективи. Да действаме според интуицията си, но и да избистрим всяка своя идея, мисъл и посока.

        Настъпва Лунната Нова година на Жълтото Земно Куче, която е свързана със засилване на ролята на доброто и сътрудничеството в живота ни. Тя внася колективната енергия и силата на заедността и взаимопомощта.

        Жълтото куче ни дарява със силата на мъдростта и зрелостта. Помага ни да се научим да мислим за общността и да поставяме на първо място общото добруване и благо. В същото време ни помага да отстояваме позициите си и да бъдем в защита на истинските идеали и човешки ценности. Кучето е наш приятел ни зарежда с оптимизъм и нови сили.    Златната енергия ни пречиства, изпълва ни с благодатния огън на божествения дух.

        Тъй като в роля влиза земната стихия, се събужда женската сила и мека енергия на майката Земя. Ще се обърне внимание на защита на природата и всички земни обитатели, ще се засили грижата и добрината. Ще разберем, че сме едно с  всичкото.

Засилване на изобилието и благата за всички ни. Има за всички под Слънцето и всеки е дете на Светлината. 

        Кучето ще иска от нас да сме верни  и честни приятели и партньори. Ще ни освети с енергията на Слънцето и радостта, бликащи в извора на всяка душа.

Вярвайте в силата на доброто и любовта и нека Слънцето засияе във всеки от нас и да заискри силата на Светлината.

Да бъде здраве, благодат и щастие за всички.

ЖОЗЕТА

Астролог и нумеролог, астропсихолог,инженер, ПР, журналист, Рейки мастер.

ЖОЗЕТА

За поръчка на хороскоп, пишете на jozeta@abv.bg;

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.
2. Посочен Автор: ВЕСЕЛА ИВАНОВА ЖОЗЕТА
3. Даден е активен линк с Източник:

http://jozetastro.tumblr.com;

www.astrojozi19.blog.bg;

Астрология, нумерология, цветоанализ,астропсихология.

1 note Feb 15th, 2018       MORE YOU MIGHT LIKE Пълнолуние  в Лъв и пълно лунно затъмнение- изгрева на Слънцето в нас. imageimage

Пълнолуние  в Лъв и пълно лунно затъмнение- изгрева на Слънцето в нас.

  На 31.01 в 15,30 ч. настъпва Пълнолуние в знака Лъв.Тогава имаме и първото за годината пълно лунно затъмнение.То ще окаже влияние за дълъг период напред.

        Пълнолунието в Лъв идва носещо ни своята нова мъдрост  и прозрение.То показва новия път по който е нужно да тръгнем всички и промяната, която е важно да осъществим за цялото човечество.

        Енергията на пълнолунието е носител на придвижването ни от личното ни развитие и добруване към едно ново мислене за добруването и развитието на цялото общество.

        Пълнолунието протича със засилено влияние на Венера, която е в съвпад Южния възел във Водолей. Това поставя акцента върху въпроси свързани с взаимоотнoшенията на всички нива, финансовите процеси както и теми свързани със ценностната ни система и характер.

        Важен кармичен период, в който всичко скрито излиза наяве, пречиства се и се осветява всеки нюанс в отношенията ни с другите и със самите нас.  Време, когато може да имаме съдбовни  срещи и ново начало на дълготрайни лични, приятелски или бизнес отношения.

        Луната  е в добра конфигурация с Хирон, което предполага излекуване на стари травми и съединяване със силата вътре в нас. Възраждане на женската енергия и силата на богинята в нас, даряваща ни извор на доброто и топлината на майката и жената. Събуждане на грижовността и мекотата и съпричастността във всеки от нас.

        Друг важен астрологичен фактор е квадратурата на Венера и Юпитер, която влага известно напрежение в периода, най-вече в областта на международните отношения, инвестиционните проекти, съдебната система, финансовата система, образованието.

        В психологически план Юпитер разкрива един стремеж към разширение на съзнанието и засилване на творческия процес в мисленето и начина на живот. Преминаване към по- мащабни процеси, разчупване на конвенционалните системи и определения. Свободата на избора придобива ново значение и заема важно място в нашия живот. Излизане извън рамките на ежедневното мислене и влагане на идеи, създаване на структури и развиване на процеси насочени към общото благо.

        В същия ден наблюдаваме и ингресия на Меркурий в знака на Водолей, което показва прехода на комуникацията и мисленето  ни към едно по- висше измерение свързано с човешките права, хуманизма, толерантността и взаимопомощта. Отделяне на голямо внимание за развитието на бъдещите поколения, благотворителността и екологията.

        Меркурий във Водолей е носител на новото време, даряващ мъдрост, вдъхновение, смелост и прогрес. Той води до смяна на убеждения и наследени психологични модели с нови по- креативни и иновативни концепции.

        Енергията на Водолей изисква смяна на приоритети и коренна промяна на живота насочена към грижа за всички хора, за всички видове и за цялата Земя. Възникване и развитие на нови технологии, иновации в науката, развитие на културата и изкуството и медицината.

Нов бум в развитието на космологията и космобиологията, инженерните проекти и информационните технологии.

        Сега навлизаме и в коридор на затъмненията, който ще бъде от 31.01 до 16.02, когато започва новата лунна година и ще имаме частично слънчево затъмнение. През този период е важно да се освободим от всичко старо, което досега ни е пречило да прогресираме в живота. Да се подготвим за новите процеси, които ще започнат и да изградим основата на това, което искаме да осъществим.

        Хубаво е да помислим за време, което да отделим за самите себе си, за медитация, за нашите хобита и творчество.

        Магично време, в което може да помислим и да решим как да сбъднем светлите си мечти. Да начертаем пътя, по който искаме да върви живота ни.

        Много ще бъде силна творческата енергия, която ще ни дари с  вдъхновение и идеи за осъществяване на нови проекти. Засиленото влияние на колективния фактор, ще даде възможност да се генерират различни съдружия и да се изградят съвместни бизнес проекти, които ще имат успех.

        Лунното затъмнение ще окаже най-вече влияние върху нашите връзки и бизнес отношения. Тези, които вече не са градивни е важно да преминат на ново ниво и да имат ново развитие, или при избор на партньорските страни може да се прекратят или да преминат в друг вид.

Зимна подготовка за пролетно възкръсване на добрината и любовта в сърцата и душите ни и завръщане на мъдростта.Време за мечтаене и сбъдване на желания.

Да се потопим във вътрешната си мъдрост и светлина и да се възродим отново. Да изгрее Слънцето във всеки от нас.

Желая на всички прекрасни и светли дни!

Жозета


Астролог и нумеролог, астропсихолог,инженер, ПР, журналист, Рейки мастер.

 ЖОЗЕТА

За поръчка на хороскоп, пишете на jozeta@abv.bg;

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.
2. Посочен Автор: ВЕСЕЛА ИВАНОВА ЖОЗЕТА
3. Даден е активен линк с Източник:

http://jozetastro.tumblr.com;

www.astrojozi19.blog.bg;

 Астрология, нумерология, цветоанализ,астропсихология.

2 notes       Медитация и релаксация „Всичко минава, идва по-добро“ imageimage

Както през есента падат листата на дърветата, за да могат те да се обновяват, така и в живота ни отминават болката, страхът, неприятните мисли и емоции, за да дадат място на нов живот изпълнен със светлина и радост.

        Сядате или лягате удобно. Затваряте очи. Вдишване и издишване. Бавно и спокойно. Отпускате тялото си. Слушайте музиката. Отдайте се на емоциите и мислите, които идват към вас.

        Представете си река, течаща бавно и спокойно. Вие сте на лодка, която леко и плавно плава по водата. Лек бриз докосва лицето ви и слънце гали кожата ви. Чувствате спокойствие и лекота.Щастливи сте.

        Сега оставяте мислите и емоциите ви да преминават свободно през вас. Не се притеснявайте да усещате различни чувства. Нека през вас да минават различни мисли. Оставете ги да текат  спокойно както реката по която вие плавате. Сливате се с този ритъм на течащата вода.Чувствайте движението на водата, лекотата и красотата на мига. Усещайте как лодката….ви носи….и леко ви люлее и успокоява….

        Емоциите и мислите ви текат като вода и започват постепенно да отминават една по една, бавно и ефирно  да изтичат от вас.Усетете, вижте, представете си как всяка емоция си отива и вие сте по леки и радостни.

        Сливате се с музиката.Усетете я в себе си. Почувствайте нежността и, и лечебните тонове, които ви лекуват. Изпратете тъжните си емоции с благодарност да вървят по своя път, благодарете им и сега леко се усмихнете. Идва нов ден, нов път, ново щастие и ведрина и хубави мигове.

        Лека вълна на радост и покой започват да навлизат във всяка ваша клетка, щастието идва към вас, топлината на новия ден и зората на утрото. Новата надежда и вярата в доброто.

        Слънчев лъч огрява лицето ви, вятъра пречиства душата ви и вие се носите по водата към новия си живот, изпълнен със здраве, щастие и споделена радост. Прегърнете себе си, доверете се на силата във вас. Всичко отминава и идва по-добро. Вярвайте в това. Мислете го, усетете го и се усмихнете.

Лодката ви отнася там, където ви водят сърцата ви.Там където ви зове душата ви. Отново сте тук. Вдишайте бавно и издишайте.

 Почувствайте тялото си. Раздвижете се леко и отворете очи.

Спокойни сте и здрави. Радостта се завръща.Всичко е добро, вяра, сила истина и смисъл. Светлина е.

ЖОЗЕТА

Прочетете медитацията, по- горе един или няколко пъти, слушайте музиката.След това се отпуснете със затворени очи.Отдайте се на усещанията си и се лекувайте.

Ако решите може да направите тази медитация, релаксация с ваш близък,  който бавно да ви чете текста на фона на музиката.Можете да я направите с приятелите си, или семесйството си.

Важното е тук да се отпуснете, да усещате вибрацията на музиката и след като сте прочели текста, той да помогне на подсъзнанието ви да се пречисти и лекува. Не контролирайте нищо. Бъдете себе си. Направете всичко както го усещате. Вие сте творци.Отпуснете въображението си и се доверете на вътрешнто си знание.

Бъдете щастливи,




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1754172
Постинги: 2103
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031