Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2018 14:39 - Астрология - Всеки ден от седмицата се свързва с определена Планета!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 270 Коментари: 0 Гласове:
0



 Всеки ден от седмицата се свързва с определена Планета!
ПОНЕДЕЛНИК се управлява от Луната
Луната уравновесява жизнената сила, миналия опит и конкретните условия на живот. Тя ви помага да изразите емоциите си, предизвиква мечтателност и романтично настроение. Като най-бърза от всички планети тя е виновница за ...променливото настроение, разсеяността, забравянето, които типично се проявяват в този ден от седмицата. Жените, родени в понеделник, са добри домакини и са много чувствителни; мъжете пък са капризни, лениви, трудно приспособими , подават се лесно на чуждо влияние. Не започвайте нищо важно в понеделник. Каквото и да предприемете, обстоятелствата бързо ще се променят, и то за лошо. Най-добре е в този ден да се занимавате с обикновени домашни задължения, да проявите внимание към близките си.
ВТОРНИК е под знака на Марс
Тази планета предизвиква динамика, предприемчивост и решителност. Марс пробужда патриотичните чувства, щедростта, издръжливостта. Затова родените в този ден защитават по-слабите, много са смели, но са трудно управляеми. Те са блестящи военни, хирурзи, спортисти. Във вторник не бива да стоите със скръстени ръце. Избягвайте обаче домашните спорове.
СРЯДА е подвластна на Меркурий
Той е покровител на търговията, занаятите, знанията. Затова и родените в сряда притежават отлични посреднически способности. През този ден възприемате по-добре случващото се около вас, мисълта ви е по-бърза. Сряда е подходящо време за пътуване, нови сделки, запознанства, учение. Запомнете обаче: през този ден не влизайте в конфликт с началника си – спорът с него ще ви струва скъпо.
ЧЕТВЪРТЪК е денят на Юпитер
Влиянието на тази планета ви прави по-разумни и по-възприемчиви спрямо различния от вашия мироглед и новите идеи. Родените в четвъртък като магнит привличат хората към себе си. Те са много талантливи организатори и при вземане на решения се ръководят не от лична изгода, а от общото благо.
Този ден е подходящ за отстояване на справедливи каузи, общуване със силните на деня. Ръководителите не е зле да знаят, че важни решения е най-добре да се взимат в четвъртък. Денят е неподходящ за уединение, търговски сделки, делови пътувания, нови познанства. ПЕТЪК е посветен на Венера
Тази планета създава атмосфера на любов и хармония с партньора и обкръжението. Родените през този ден са хора, на които може да се разчита. Носят красота и спокойствие. Обикновено свързват живота си с изкуството: поезия, театър, мода...Петък е денят на мира, справедливостта, съзерцанието, на изкуството и любовта. Това е най-добрият ден за запознанства и сключване на брак. Макар че е много творчески, трябва да се спазва мяра във всичко. Затова в много религии петъкът е ден на въздържание. Препоръчва се постене, за да се възстанови загубената вътрешна хармония.
СЪБОТА е подвластна на Сатурн
Седмичният цикъл завършва и е време за равносметка на постигнатото. Родените в събота са твърди, решителни, търпеливи. Бавно, но неотклонно вървят към набелязаната цел. Не са общителни, склонни са към тайни. Те са добри специалисти в правораздавателните органи, в държавните учреждения, строители и земеделци. Не е случайно, че във всички религии съботата – денят на равносметката, се посвещава на молитва. Не трябва да се започва нищо ново, нито да се предприемат дълги пътувания.
НЕДЕЛЯ – ден на Слънцето
Много народи считат за щастливци онези, които са се родили на този ден от седмицата, защото още с първата глътка въздух те получават заряд от слънчева енергия. Често доживяват до дълбока старост.
Именно в неделя жизнените сили се проявяват най-активно и начинанията ви имат огромен шанс за успех. Предварително обаче трябва добре да сте обмислили всяка авантюра, всяка сделка. А ако осъществите нови запознанства, те няма да са дълготрайни.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1774014
Постинги: 2123
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930