Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2018 14:41 - Нумерология - Важни кармични уроци за хората родени на 13, 14, 16, 19!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 730 Коментари: 0 Гласове:
0



 Важни кармични уроци трябва да усвоят родените на тези дати!

Когато стане дума за карма, трябва да разбираме реализация на причинно-следствената връзка между постъпки, действия и резултати.

Когато хората са били лоши, вършили са злини и са правили околните нещастни без повод (причина), те трябва да понесат наказания от съдбата, за да балансират стореното зло (следствие).

Монасите от Света гора, Атон, където се намира и БГ манастир „Св. вмч. Георги Зограф“ казват, че каквото направи човек, това му се връща + нещо отгоре.

Ако си сторил зло, ще получиш зло + още зло.

Ако си вършил добро, ще ти се върне добро + още добре.

Не трябва да бъркаме тези понятия с житейските трудности и изпитания, които всеки един от нас понася, за да може да напредне духовно.

Според нумерологията, кармично най-обременени са хората, родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти и 19-ти, независимо от месеца и годината, имат особена карма.

(Според друг сайт датите са: 4, 13, 31 число, както и тези на 8, 17 и 26.)

Тези хора влачат на гърба си неизплатени грехове от минали прераждания или пък в предишен живот не са успели да свършат цялата работа, която е трябвало да реализират, затова им е даден следващ шанс да довършат започнатите дела или да донаучат пропуснатите уроци.

Човек трябва да внимава как живее в настоящето, защото може да му се наложи да се преражда в следващ живот и да си плаща настоящите си дългове.

Съдбата енай-големият кредитор, който не прощава на своите длъжници, докато сами не си понесат кръста и не изпълнят поставените им цели и задачи.

Вече много хора са наясно, че животът на един човек не е обикновено физическо и физиологическо съществуване, свързано с образование, работа, семейство, отглеждане на деца и на внуци.

Всеки един отделен живот (реинкарнация) се отличава от останалите съдби, защото всеки един от нас има различна степен на духовен напредък.

Сред нас има хора, които са млади духове и това им е първото прераждане на Земята, но има и хора, които са стари духове с многопрераждания.

Ако за един средно интелигентен човек е важно да има най-доброто образование, най-престижната професия, най-високата длъжност в йерархията, най-голямата заплата, най-скъпата почивка в най-тузарския курорт, за духовно извисения човек е важно да реализира собствената си съдба така, че когато се върне в Отвъдното и прегледа своя живот, да остане доволен, че е изпълнил всички поставени му задачи. По този начин няма да му се налага да се връща, за да урежда стари дългове, но може да реши да влезе в ново прераждане, за да усвои нови знания.

Предлагаме ви да видите какви кармични уроци и с какви съдбовни предизвикателства трябва да се справят хората, родени на посочените 4 дати.

Числата не са обвързани с месец или година, затова важат за всички родени на посочените дати, писаха в ПИК.

Хората, родени на 13-ти

За тези хора се казва, че ще реализират всяка мечта и всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствия. След всеки провал те са в колапс емоционално, престават да вярват в себе си, имат чувството, че е дошъл краят на света, вместо да вземат поука и да бъдат благодарни, че имат такава възможност.Всяка цел в живота си те ще достигат задължително с едно или две препятствия. Но това не трябва да ги плаши, а напротив, да ги мотивира!

Хората, родени на 14-ти

Тези личности са склонни към фриволно поведение, към изневяра, към незачитане на другите и изобщо обичат да правят каквото си искат. Ако и вие сте сред тях, знайте, че вашата карма попада в сферата на изпитанията и трябва да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е свързана с личностно развитие, развитие на бизнеса, обучение. Смята се, че имате силата да промените дори света.

Хората, родени на 16-ти

Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Вие имате карма да започнете нещо и да водите останалите по стъпките си. За целта се изисква много кураж и силна интуиция. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, просто е необходимо повече да повярвате в себе си. Не трябва да сте иронични и цинични – това поведение ще ви създаде негативна енергия, която ще ви отдалечи от съдбовният път, който е необходимо да следвате. Всеки ден трябва да давате началото на нещо ново. И да го правите с цялата си любов и желание. Например, да засадите дръвче, да спечелите приятел, да помогнете на някого, да направите творческа промяна на работното място, да посетите ново място.

Хората, родени на 19-ти

Вие сте от хората, които изобилстват от морална и емоционална подкрепа за останалите. Склонни сте към уединение и обичате да си седите предимно у дома. Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати. Да давате съвети, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате. Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще открият щастието, любовта, а на някои дори ще спасите живота! Вие сте посланиците на доброто, раздавачи на надежда, вие сте мъдри съветници – това е вашата съдба.

evolife.bg



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1774111
Постинги: 2123
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930