Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2018 12:18 - Нумерология - Човешката същност според рождената дата на жените!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
0



  Човешката същност според рождената дата на жените!

Предразсъдъци, общоприети схващания, желанията на хората около нас, стремежите да угодим на някого, безсилието да се противопоставяме… Всичко това ни променя, постоянно. Понякога за добро, но никога, ако ни кара да не сме себе си! Защото да вървиш срещу себе си е порочен път към нищото. Вярно е, че всички сме различни. Но погледнато отгоре, може би не е съвсем така! Защото основата, върху която се гради женската същност, няма кой знае колко разновидности. Според нумерологията са точно 9. Те са един общ план, по-абстрактен, но по-важното е, че отклоним ли се от този, на когото принадлежим, ние всъщност се губим!

Каква е твоята истинска същност? За да разбереш, просто трябва да събереш всички числа от рождената си дата до получаване на едноцифрен сбор.

Пример: 20.08.1988 година

2+0+0+8+1+9+8+8=36 = 3+6 = 9

И така, готови ли сте да разберете, или пък просто да си припомните кои сте!

1

Вие принадлежите към категорията на абсолютните лидери. Имате нужда, истинска нужда, останалите да се съобразяват с вашите желания и действия. Да ви почитат, да се допитват до вас, да ви слушат, да ви следват. Имате силна воля, смелост, творчески идеи и сте способни да преодолеете всякакви препятствия. Същевременно с това, чувството ви за хумор е отлично. Ключът към вашето щастие и успех е само един - доминирането. Поемете ли друга роля, никога няма да се чувствате добре. Подбирайте внимателно приятелите си!

2

Вие принадлежите към категорията на дипломатите. Чувствителни, тактични и можете да си сътрудничите с останалите. Вие сте по-склонни да бъдете убедени, отколкото да отстоявате. Но не, защото сте безхарактерни, а защото мисленето в е много всеобхватно и толерантно. Вашето щастие и успеха ви зависят до голяма степен от желанието ви да помагате на другите да постигнат това, което искат. Благодарение на вашата духовност, мъдрост и изключителна прецизност към детайла, вие сте безценен сътрудник във всеки един житейски аспект. Жените като вас бива да бъдат „мъжки момичета“ или „кучки кариеристки“. Напротив, мисията ви е да носите баланс, хармония и удовлетворение.

3

Вие принадлежите към креативната класа. Към хората с въображение, сила на вдъхновение и дълбока емоция. В никакъв случай не трябва да се стремите към практичност! И стойте далече от всеки, който изисква това от вас! Щастието и успехите ви ще ви съпътстват неизменно само, когато се доверявате на творческия си подход, интуицията и нестандартно мислене. Освен това имате умението да говорите красиво, да вдъхновявате останалите, да бъдете весели и позитивни. Не се съобразявайте, не се подчинявайте на сухите правила. Вие сте създадени да бъдете над тях.

4

Вие принадлежите към категорията на практичните хора и предпочитате всичко да е точно, ясно и по план. Вие сте доста сериозни и последователни, но също така се отличавате с много силна, вродена почтеност. Едва ли има по-добър организатор и ръководител от вас. Абстрактното и прекалено творческото не са за вашата истинска същност, затова и не залитайте в подобни начинания. Щастието и успехът ви зависят от придържането към личните ви убеждения и принципи. Предадете ли ги, няма да се чувствате добре. Ако се наложи, бъдете и по-крайни! Щом някой не иска да уважи убежденията ви, значи няма място до вас.

5

Вие принадлежите към категорията на независимите хора и имате нужда от вашата свобода. Активен човек сте и силно се дразните, когато нещата се случват бавно – в разрез с вашия план. Умът ви е гъвкав, а находчивостта ви е завидно силна. Обикновено присъствието ви някъде се помни дълго, след като сте си тръгнали. Но при вас има нещо много интересно. Едно постоянно вътрешно безпокойство. Защо е интересно? Защото именно то е ключът към вашето щастие и успех, ако погледнете на него положително, а не като нещо, което ви пречи. Истината е, че тази лека тревожност е вашия катализатор! Благодарение на нея вие мислите и действате светкавично, тя не ви дава да се отпуснете. Затова в никакъв случай не се опитвайте да я притъпите!

6

Вие принадлежите към категорията на хуманистите, а мисията ви е да вършите добри дела. Трябва твърдо да се придържате към своите идеали за истината и справедливостта. Само така ще се чувствате добре! Вие сте щедри, мили, симпатични, имате чувствителна душа и благороден характер. И в същото време сте изключително отговорни. Ако успеете да се опазите и да не позволите на днешния жесток свят да ви поквари, успехите в живота, бизнеса и любовта сами ще дойдат. Не тъгувайте, ако някой се възползва от добротата ви! Вие сте си свършили работата, помогнали сте! А това, че той е бил толкова глупав да не ви оцени и задържи до себе си, си е само негов проблем.

7

Вие принадлежите към вида на научните съмишленици. Внимателни сте и имате много аналитичен ум. И това в съчетание с интуиция и способност да виждате и не - очевидните факти. Колкото и да е странно, не обичате толкова услугите и жестовете, ако сами не сте ги поискали, защото това ви кара да се чувствате длъжници. По природа сте по-мълчаливи, сдържани, замислени. Бягате от тълпата, предпочитате малка, но подбрана компания. За да сте щастливи и успешни, трябва да запомните две думи. Знание и сила. Колкото повече се развивате и научавате, толкова по-силни и успяващи ще станете. Не се захващайте с посредствени професии, където няма база за развитие.

8

Вие спадате към групата на мениджърите. Умеете не само да ръководите, но и да планирате стратегически и най-вече – успешно. Можете да вземете нещата в свои ръце, амбициозни, енергични, активни, ясно оценявате ситуацията. Тези таланти трябва да ви помогнат да спечелите признание, позиция и власт. Вие имате вродена способност да се преценявате характера на хората, философски ум и невероятно хладнокръвие. Имате достатъчно кураж и енергия да се борите до постигането на целта. Много важно е да запомните, че не на вас трябва да ви казват къде ви е мястото, а обратното! Точно както един добър мениджър знае кой служител с коя работа ще се справи най-добре, така и вие умеете да преценявате кой за какво го бива.

9

Вие принадлежите към категорията на филантропите и имате дълбоки познания за истинската същност на живота и човечеството. Състрадателен, щедър и толерантен характер. Много фина и изтънчена природа и забележителен магнетизъм. Обичате силно и страстно! И най-грозното нещо, точно като приказните феи, вие превръщате в красиво. Това, на което не бива да се поддавате, са разочарованията от липсата на съвършенство. Вашият правилен път е да се издигнете над слабостите и чуждото невежество и да останете верни на вродената ви щедрост. Това ще ви донесе само красиви емоции и любов.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753925
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031