Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2018 15:31 - Нумерология - Числото 9!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   ЧИСЛОТО 9

Символизира простора на морето.
Това е числото на пълното съвършенство. Девятката обхваща всичко, тъй като съдържа в себе си всички цифри от 1 до 9. Това е числото на посвещаването в тайнството, пътят от смъртта към прераждането, тъй като символизира пълния кръг -
360 (3 + 6 + 0 = 9). 
9 е символът на всеобщия успех, най-голямото от всички елементарни числа. То обединява чертите на цяла група, което го прави контролиращ фактор, ако е развито в пълна степен. Като трикратно число 3, числото 9 превръща устойчивостта в стремеж.
Числото 9 - това е краят на 9-цифровия цикъл. Това е жътвата - богата или бедна в зависимост от това как сме действали през предишните 9 дни, месеци или години.
Това е времето, когато трябва да приключим с всичко, което подлежи на приключване, за да не влезем в новия цикъл с недовършени неща и неуредени отношения.
Хората, родени под знака на 9, са готови да завоюват всичко със свои сили. Те не ще приемат никакви възражения, а само ще се съпротивляват срещу несъгласните с тях. Притежават мъжество и силна воля и, благодарение на тези си качества, достигат до бляскав успех. Твърде отрицателно се отразява на тяхната дейност експанзивността. Те често не премерват правилно силите си, не ги разпределят рационално. В любовта и партньорството въобще при тях често възникват проблеми, причинени от неимоверното им себелюбие. Надарени с добри организаторски качества, те категорично не понасят подчиненото положение. Ако целенасочено използваха своите сили и способности, то биха могли да достигнат до грандиозни успехи. И така - отличават се с голяма инициативност и предприемчивост, енергичност и увереност в собствените сили. Тези лидери по натура разчитат изцяло на себе си, но същевременно не си позволяват да надминат.себе си. Понякога са твърде безпощадни и безцеремонни, притежават изключителна сила на волята.
9 притежава силата на властта. Благодарение на своя магнетизъм, може да има универсално излъчване. Ако вие сте 9, може би сте гений. Или във всеки случай във вас е концентрирана една силна личност, голяма интелигентност и неограничена творческа енергия, която е способна да направи много неща. Вие можете да си пожелаете всичко, да се надявате на всичко, да предприемете всичко. Но вие винаги ще искате повече от това, защото сте амбициозен. Честно и едновременно с това почитано, добро, великодушно и алтруистично, мъдростта на 9 го държи винаги под закрила от усложненията, които може да предизвика неговото могъщество. Но му се случва да бъде и безскрупулно, арогантно и заето със себе си. Ако не изпадне в самовъзхищение и съумее да приема и таланта на другите, отредени са му успехи по избрания път на изкуството или науката, индустрията или търговията. Магнетизмът на 9 му дава дарбата на влияние върху другите, с което може да си служи безнаказано. Възхищават му се, благоговеят пред него, приписват му някои качества, които то невинаги притежава.
Число на емоциите, 9 не може да постигне никога разбирателство. Нека избягва емоционалното 2. Колкото до 6, въгфеки че също е емоционално, духът му на подчинение и гъвкавост ще се харесат на 9. То ще си симпатизира с 1, ще бъде очаровано от 3 и ще стане съучастник на 5.
ПЪТ 9 е привилегирован. Нищо не го спира. Винаги има предимство. От всички страни го обгражда поле, небе, море, безкрайност. Това е пътят на всички успехи.

image    



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753697
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031