Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2019 09:36 - Нумерология - Дневна прогноза на Gerry Gergova - 26/8.02.2019/12/3=10+12/3=13/4!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 200 Коментари: 0 Гласове:
0Facebook Gerry Gergova

https://www.facebook.com/ggergova

https://www.facebook.com/groups/468710533525168/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212618200081003&set=gm.732909513771934&type=3&theater&ifg=1

Нумерология – Прогноза за деня на 
Gerry Gergova 26/8.02.2019/12/3 г. - (26/8+2+12/3=10+12/3=13/4)

“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. 
Числата носят своята Планетарна енергия и
сила да променят, да утешават, да насочват, 
да преобръщат нещата от живота. 
Те ни дават друга гледна точка!”

Успехът не се измерва с постижения, а с препятствията с които си се сблъскал и куража, който си проявил, за да се справиш с тях. - Орисон Марден -

Универсална вибрация - 26/8!
8 - Ден на големи и важни дела, когато стремителните събития носят благоприятни резултати, когато важните и сериозни решения завършват бързо и леко, финансовите сделки и капиталовложения носят голяма печалба, когато мащабната цел налага обединяване на малките организации в тръстове, концерни, асоциации и федерации.

Планетарна вибрация - 13/4!
4 - Представлява оригиналността, независимостта, новаторските и творческите способности, нервността, жизнеността.
Уран ни подтиква към новаторство и експерименти. Това е планетата на неочакваните промени, на бунтарството и на стремежа към оригиналност и различност. Уран провокира хората да подчертават своята индивидуалност и да се отличават от другите. Според зодиака, планетата управлява зодия Водолей.

Число на деня - 13/4!
Ден 4. РАБОТА. Станете рано и си направете план за деня. Вършете всичко с казармена точност, но с весело сърце. Стриктно изпълнявайте нарежданията на действителните си или въображаеми началници. Правете всичко навреме, не допускайте грешки и поправете старите. Поставете нещата си в ред, прегледайте бюджета си. Възстановете равновесието си. Сложете юзда на своето въображение. Уважавайте традицията и общоприетите норми.
Това е ден за организация и система. Вие сте смел, целеустремен и поставяте основите на своя строеж, затова бдите за качеството на тухлите, варта и т.н. Съзнавате красотата на съвършената конструкция. Знаете, че четири стени значат протекция, че ветровете също са четири, компасът сочи четири посоки, четири са елементите и стените на съвършения квадрат. Достатъчно сте умен и съзнавате, че целият този труд не означава монотонност, нито пък, че ако орете земята, ще попаднете в някой трап.
РЕЖЕТЕ И КАСТРЕТЕ, ПРЕТЕГЛЯЙТЕ. ДНЕС СЕ ГРАДИ ТРАЙНОТО УТРЕ.

Трите страни на всяко число!
ЧИСЛОТО 4
Универсално значение. Четири винаги е смятано за свещено число и в много древни култове името на Бога винаги се състои от четири букви - Аллах (арабски), Адад (асирийски), Амон (египетски), Итга (татарски), Есар (турски). Това е числото на твърдата материя, светът, Земята, институцията. Четири са основните посоки на компаса, сезоните, елементите (земя, въздух, огън и вода), ветровете. Това е женско число, число на сигурността. За питагорейците то е представлявало завършеност, твърдост, стабилност и равновесие, поради което е било считано за свещено. Четири не е вдъхновяващо число и дори някои го наричат най-примитивното от всички числа. Но дали това е така?
Четири са необходимите точки, за да бъде построен тетрахед-ронът. Личността също има четири аспекта - физическо тяло, астрално тяло, душа, и дух. Четири са и основните функции -сетивност, чувствителност, логическа мисъл и интуиция. Материята също има четири аспекта - минерален, газообразен, животински и растителен.
Символи. Сатурн, картите Таро, които съответстват на келтската легенда за непобедимия меч, вълшебното копие, Граала, който може да изхранва цяла армия, и камъка на съдбата. Още - кан-делабъра менорах, тоягата на Аарон (която се превръща в змия), каменните плочи на завета и урната, която съдържала манна небесна.
Знак. Квадрътът и по сходство кубът и тесарактът. Личностна характеристика. Четворките са строители и организатори. Те са експедитивни, трудолюбиви и изключително практични хора. Считат ги за доста скучни, защото винаги стоят, непоклатимо стъпили на земята с двата си крака. Те са важни и порядъчни. Това са хора, на които без колебание може да се разчита - упорити, точни и уравновесени. Тях много трудно би могло да ги смути нещо, към проблемите си подхождат винаги внимателно и методично.
Отрицателните четворки могат да се случат глуповати и много отегчителни, освен това - инати, безволеви и небрежни. Често се превръщат в деспоти или пък стават подозрителни към всичко и всички. Типични за тях са пристъпите на силна депресия. Когато е свързано с бъдещето, числото четири показва, че темпото трябва да се намали и на живота да се погледне по-сериозно.
Това число може да означава още и период .на усилена работа с малко или дори никакво време за отдих и удоволствия. В личния си живот четворките са домошари. Добре се оправят с финансовите си дела и никога не се простират извън чергата си. Имат много приятели и с удоволствие обсъждат техните проблеми. Предани са на своите половинки и биха сторили всичко, за да ги направят щастливи. Те са благоразумни, мили и лоялни.
Ключови думи
Положителни - непоклатими, спокойни, практични, усърдни, сериозни, порядъчни, експедитивни, издържливи, съграждащи.
Отрицателни - глуповати, мрачни, намусени, меланхолични, небрежни, подозрителни, деспотични.
Положително начало. Лоялност, търпение, точност, организираност, педантичност, консервативност, прагматизъм, икономия, издържливост, доверие, приложение.
Негативно начало. Тесногръдие, пълзене, ограничение, вкостенялост, тъпота, несръчност, грубост, рязкост.
Разрушително начало. Съпротива, жестокост, вулгарност, насилие, безчовечност, омраза.

ЛИЧЕН ДЕН - 4
С ТРУД, С УСИЛИЯ
(Работа, постоянство, личен избор)

Този ден е за работа. Трябва да копаете, да плевите, да култивирате и строите, ако искате да имате ваканция през следващите дни. Поправете старите грешки и не правете нови. Изработете проекта си в детайли, подсилете слабите му места. Поставете всичките си работи в съвършен вид (ред). Наблюдавайте здравето си. Бъдете трезви и разумни с всичко около вас. Режи, кастри, балансирай и претегляй. Бъдете през този ден винаги заети. Трайното утре се оформя днес!

Кармично влияние!
13 - "Духовно прераждане - промяна"

"13 не е фатално число, както вярват мнозина. В древността са твърдели, че “който знае как да използва числото 13, ще се сдобие със сила и власт”. 13 е число на размириците и разместването на пластовете, за да бъде разчистен теренът. Свързано е с властта, която, ако е използвана от себични подбуди, ще донесе самоунищожение. То ви предупреждава да се пазите от неизвестното и непознатото. Ако се приспособявате постепенно към промените, ще се сдобиете със силата на вибрацията на 13 и ще намалите вероятността да ви сполетят злини. 13 е свързано с гения, а също с пътешествениците, които разчупват рамките на традиционното и правят най-различни открития."
- Линда Гудман - Звездни знаци -

- Gerry Gergova - GG -
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1061684
Постинги: 1147
Коментари: 11
Гласове: 116
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31