Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2019 12:12 - Нумерология - Съдба и късмет според датата на раждане - 10!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 315 Коментари: 0 Гласове:
0



 СЪДБА И КЪСМЕТ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ

РОДЕНИТЕ НА 10-ТИ

10 януари.
На този ден се раждат добри, искрени, независими, смели хора. Те са трудолюбиви и знаят какво искат. Имат развита интуиция. Способността им да предвиждат им помага да бъдат винаги на повърхността и успешно да водят бизнес, като избягват неприятните ситуации и загубите. Позовавайки се на подкрепата на техните роднини и приятели, тези хора упорито се движат напред. Обикновено постигат отлични резултати, създават отлични условия за себе си, обграждат се с лукс и комфорт. Ранните бракове не са желателни, тъй като ще бъдат нещастни. След сключването на брак в по-зряла възраст, ще бъдат щастливи, в семейството им ще цари атмосфера на взаимно разбирателство, любов и уважение.

10 февруари.
В този ден се раждат невероятни личности. Те са интелигентни, остроумни, надарени от раждането с всички възможни таланти, от детството си се открояват сред своите връстници с оригиналност, находчивост и способност да разбират и оценяват същността на въпроса. Чувствителна природа и специалния магнетизъм,им помагат да влияят на другите. Това са лидери, които притежават отлични организационни умения и винаги държат ситуацията под контрол. Но вибрациите на този ден са такива, че подсилват негативните свойства на характера. Ето защо хората, родени на този ден, трябва да спазват моралните и етични норми, да развиват своята духовност, да вървят по пътя на доброто и да се самоусъвършенстват. Ако изберат пътя на злото, ще бъдат нещастни.

10 март.
На този ден се раждат целеустремени, силни личности. Вибрациите на деня позволяват на човек да постигне успех във всичко. Въпросът е дали ще може да се възползва от даровете на съдбата. Ако човек следва пътя на доброто и използва всички възможности за благо и радост, без да прави зло на света около себе си и е интелигентен в действията си, тогава животът му ще бъде красив и хармоничен и ще бъде богат, щастлив и обичан.

10 април.
На този ден се раждат хора с уверен, независим и щедър характер. Те са мъдри, действията им са разумни. Интуицията им помага да избегнат много грешки и винаги да излизат победители от всяка ситуация. Всичко в живота им ще върви така, сякаш е по предварителен план. До известна степен това ще е така. Самата Вселена е определила съдбата за тях и тази съдба е щастлива.

10 май.
На този ден се раждат умерено амбициозни хора. Дарени са с творчески способности, могат да се изявят в музиката, живописта, театралната дейност. Тези хора имат способността да увличат хората, да ги заинтригуват със своите идеи и планове. Имат много познати и приятели. Те трябва да се научат да приемат живота по-сериозно и отговорно. Ако правилното използват дадените им способности и насочат енергията си в правилната посока, ще достигнат висоти.

10 юни.
Вибрациите на този ден подсилват тези личностни черти, които са по-изразени. Ако човек развие негативните характеристики на характера си, обстоятелствата в живота му ще бъдат неблагоприятни. Но ако човек е добродушен, мил и весел и се отнася с уважение към хората, животът му ще бъде изпълнен с щастие и благодат. Той ще може да направи много и ще постигне своето щастие.

10 юли.
На този ден се раждат талантливи, смели, трудолюбиви, независими хора. Те са енергични, предприемчиви, безстрашието им понякога граничи с безразсъдство. Трябва да бъдат по-внимателни, за да избегнат наранявания, злополуки, бедствия. Ще могат да се изразяват в музиката, изкуството, литературата.

10 август.
На този ден се раждат амбициозни хора, които често проявяват агресия. Те са надарени с творчески таланти, могат да се докажат в музиката, живописта, театралните дейности, пристрастени са към мистицизма и окултизма. Имат организационни умения, могат да водят хората след себе си, но трябва да се научат да приемат живота по-сериозно и отговорно, да използват правилно дадените им способности, да насочват енергията си в правилната посока, за да могат да постигнат това, което искат.

10 септември.
На този ден се раждат целеустремени, активни, мислещи хора. Вибрациите на деня подсилват положителните качества на характера. Родените на този ден са щедро надарени с таланти, имат огромен творчески потенциал и постоянна нужда да научат нещо ново. Те знаят как да забелязват и оценяват красивото. В живота постигат висока позиция, създават прекрасни условия за себе си, обграждат се с комфорт и лукс. Трябва да бъдат малко по-уверени, но като цяло са хармонични личности.

10 октомври.
На този ден се раждат независими, трудолюбиви, енергични хора, които се стремят към справедливост и хармония. Те целенасочено се движат към своите цели, без да спират, за да почиват и да се наслаждават на постиженията си. Тяхното присъщо недоволство и повишената критичност понякога им пречи да създадат семейство. Но в по-зрели години, разбрали много и осъзнали грешките си, те ще създадат силно семейство, в дома им ще цари атмосфера на щастие и любов. Във финансовата сфера, преминавайки през провали, постигат успех.

10 ноември.
На този ден се раждат независими, импулсивни и амбициозни личности. Те са надарени с мощна енергия, горещи са, притежават интуиция. В юношеството може да имат трудности и проблеми, решението на които до голяма степен ще определи посоката на техния живот. Ако адекватно преодолеят всички препятствия, а след това правилно използват дадените им таланти, ще могат да създадат условия, при които късметът, любовта и успехът ще бъдат навсякъде.

10 декември.
На този ден се раждат смели, волеви, устойчиви хора. Не са податливи на влияние, имат свои собствени ценности, свой собствен поглед върху живота. Ако са сигурни, че са прави, не променят решението си. Към поставените цели вървят решително. Те са талантливи, интелигентни, могат да се изявят във всяка област, винаги постигат слава и почит.

Източник: http://ru.astrologyk.com/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775721
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930