Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2019 12:08 - Нумерология - Съдба и късмет според датата на раждане - 12!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.07.2019 12:12


 СЪДБА И КЪСМЕТ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ

РОДЕНИТЕ НА 12-ТИ

12 януари.
На този ден се раждат изключително амбициозни, решителни и силни личности. Те агресивно следват своите цели и обикновено ги постигат с постоянство и способност да издържат на трудности. Имат богат живот, подобен на бягане с препятствия, постоянна борба за оцеляване. Ще трябва непрекъснато да доказват своето превъзходство и способност да бъдат на повърхността. Много хора им завиждат и плетат интриги. Всяка грешка недоброжелателите им ще използват срещу тях, за да им причинят проблеми. В материално отношение ще имат възходи и падения. В семейството - хладна връзка.

12 февруари.
На този ден се раждат силни личности, щедро надарени с таланти. Вибрациите на деня са такива, че подсилват всички положителни черти от характера, което допринася да се къпят в лъчите на успеха, любовта, благоговението, щастието и просперитета. Тези хора са трудолюбиви, делови и внимателни. Те са честни и можете да разчитате на тях, няма да ви разочароват. Могат да се докажат в литературата, музиката, живописта.

12 март.
На този ден се раждат хора, щедро надарени с таланти, артистичност, способни да влияят на хората и да ги водят. Това са естествени лидери. Те са надарени с жизнена енергия. Обикновено имат хармонични семейни отношения. Лесно преминават през живота, навсякъде са придружени от късмет и успех. Благодарение на отдадеността и упоритата работа, те са в състояние да постигнат висока позиция и да натрупат състояние.

12 април.
Вибрациите на този ден са толкова положителни, че щастливите хора се раждат точно на 12 април. От малки са заобиколени от любовта на роднини, обикновено растат в отлични условия. Винаги имат добро здраве. Те са весели, талантливи и умни, всичко им се удава лесно. Енергията на Слънцето щедро подхранва тези хора, осигурявайки им мощна жизненост, дълголетие, здраве и щастие. Те са уверени в себе си, умерено амбициозни, интересуват се от всичко ново, но имат разумно отношение към живота. Склонни към окултните науки. Винаги постигат просперитет, живеят в комфорт, правейки успешна кариера.

12 май.
На този ден се раждат силни личности. Вибрациите на деня създават благоприятни условия за живот и даряват човека с качества, които ще допринесат той ще се къпе в лъчите на успеха, любовта, щастието и благоденствието. Тези хора са трудолюбиви, делови, внимателни и талантливи. Те са честни и можете да разчитате на тях, те няма да ви разочароват. Може да се докажат в литературата, музиката, живописта.

12 юни.
Вибрациите на този ден са такива, че те могат да подложат, родените на този ден, на изпитание през първата половина от живота. Преодолявайки всички препятствия пред тях, те обикновено си осигуряват достойни условия на живот. Дават им се възможности, които им позволят да реализират най-смелите си мечти, да изпълнят своите съкровени желания. Тези хора имат бързо мислене и са способни да общуват с хората. Те са надарени с таланта на организатора, лидера. Умеят да привлекат вниманието на другите, да водят. Това са целеустремени хора, постигнали една цел, те се стремят към нови висоти.

12 юли.
На този ден хората се раждат хора с богато въображение. Те имат забързан живот, изпълнен с всякакви събития и променливи ситуации. Тези хора обичат да пътуват, те са неспокойни, склонни към смяна на местата. Тяхната нестабилност ще им носи всякакви неприятни изненади, ще води до неизпълнение на задълженията и постоянни трудности. Само чрез търпение, работа върху себе си и желание за самоусъвършенстване те могат по някакъв начин да отслабят кармичните влияния.

12 август.
В този ден се раждат изключителни личности с големи творчески способности. Те могат да се докажат, като правят музика, на сцената на театъра, могат да станат писатели, изобретатели. Имат отлична интуиция, която им помага, анализирайки събитията, да правят точни заключения. В паричните въпроси ще имат възходи и падения. В семейния живот всичко ще е нормално.

12 септември.
На този ден се раждат щастливи хора, любимци на съдбата. Те лесно преминават през живота, в много неща успяват. Техните планове се реализират бързо, замисленото от тях се изпълнява без пречки, лесно. Ако не изгубят главите си от благосъстоянието и лукса, който ги заобикаля, ще бъдат щастливи. А ако започнат да пренебрегват моралните закони, да сеят злото, да забравят за милостта и състраданието, ще потопят живота си в хаос.

12 октомври.
На този ден се раждат амбициозни, целенасочени, надарени с проницателен ум и голяма интуиция хора. Те имат амбициозни планове и винаги се стремят да ги реализират. В брака, обикновено са щастливи и обичани, във финансовата сфера ги очаква успех. Но прекомерната похот и жажда да се издигнат над хората, може да доведе до самота, губейки голяма част от постигнатото.

12 ноември.
На този ден се раждат уверени и способни хора. Те са решителни, независими в преценките и действията си, което поражда много трудности в живота им. Но, преминавайки през тежки тестове, тези хора винаги излизат победители. Те живеят достойно, калени от трудностите, запазили чистотата на душата си и добротата на сърцето си.

12 декември.
На този ден се раждат щастливи, талантливи хора. Казват, че са родени под щастлива звезда. Те минават през живота лесно, всички врати са отворени за тях, те са заобиколени от енергията на благополучие, радост, любов. Успяват в живота. Душата им е чиста, щедра, милостива, мила и честна.

Източник: http://ru.astrologyk.com/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1754094
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031