Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 16:04 - Нумерология - Дневна прогноза за 05.02.2018/11 г.=18/9!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 174 Коментари: 0 Гласове:
0  Нумерология – Прогноза за деня на Gerry Gergova – 05.02.2018/11 г. - (5+2+11=7+11=18/9)

“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. 
Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. 
Те ни дават друга гледна точка!” 

„Миналото е прекалено тежко, за да го носим навсякъде със себе си. Понякога си струва да го забравим в името на бъдещето.” - Джоан Роулинг -

Универсална вибрация!
5- Ден на внезапни изненади, изпълнен с енергия, възбуда и приключения. Рискувайте само ако сте сигурни, че замисленото от вас е реалистично и достойно за внимание. С новия проект се заемете, когато се уверите, че е върху твърда основа. В този ден може да дойде дългоочакваният успех, преди започнатите дела да донесат благоприятни резултати.

Планетарна вибрация!
9 е числото на планета Марс!
9 - Представлява борбеността, нападателността, действието, пламенността, инициативността, волята за победа.
Марс е олицетворение на силата, енергията и амбицията у хората. Под нейно влияние те се чувстват по-уверени във възможностите си, стават по-борбени и целеустремени, готови са да приемат предизвикателствата на съдбата и да ги преодолеят. Смята се, че Марс управлява зодия Овен.

Число на деня - 18/9!
9 е Края и Началото, тя носи завършеността на един цикъл и подготовката за следващия.
9 е ден на резултатите. Добър за започване на перспективни дела, обявяване на важни планове, усилване на връзките и контактите. Това е ден на личния триумф, осъщественото честолюбие, особено за дейците на изкуството, ден, благоприятен за търговски и финансови сделки.
Ден 9. УНИВЕРСАЛНОСТ. Обичайте ближния като себе си. Правете добро на онези, които ви мразят. Забравете всичко лично и започнете да градите нещо, което изисква жертви от вас. Из-скубете задушаващите ви бурени, гледайте на всичко през розови очила. Направете дълго отлагания щедър жест, покажете добра воля. Откажете срещата с човек, който ви е губил времето. Откажете се от ограниченията, които сам сте си наложили. Ако ви предстои публична изява, радвайте се, че е насрочена именно за днес. Разкопайте пръстта около корените си, започнете да растете буйно. Днес вие сте във вибрацията на универсалната любов и братство. Принадлежите на целия свят. Виждате всичко в едри щрихи. Тъй като 9 е на върха на цикъла, то вижда света от птичи поглед, не забелязва детайлите, следва само крайната цел. Сякаш сте включени във вибрациите на всички велики хора, жи¬вели някога. Искате всеки да сподели радостта ви. Съзнавате, че от утре започвате да живеете в нов цикъл на постижения, .и не искате да оставите нищо незавършено. Приключвате една глава.
НАПРАВЕТЕ ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ.

Трите стани на всяко число!
ЧИСЛОТО 9
Универсални значения. Последното и най-великото от редицата числа от едно до девет, които стоят в основата на всичко. В иудейската система на броене на числото девет не съответства нито една буква от азбуката. В тяхната митология то се свързва със завършеност и няма староеврейска буква или звук, съответстващи на тази идея. Древните евреи вярвали, че нищо не може да бъде напълно готово, че само и единствено Бог може да бъде съвършено цял и завършен, без нищо да накърнява Неговото съвършенство. Това е триадата на триадите и следователно, число с голяма сила и влияние, което често се свързва с окултните науки, с тройния синтез или едновременния контрол върху телесното, интелектуалното и духовното. Най-великото от всички единични числа, защото съдържа в себе си качествата на всички останали. То утроява творческата сила на числото три. Умножено по което и да е друго число, сумата от цифрите, които съставят резултата, е винаги девет. Например, 5x9 = 45 (4 + 5 = 9), 7 х 9 = 63 ( 6 + 3 = 9 ), 9 х 9 = 81 (8 + 1 = 9), а това показва склонност към егоцентризъм. Девет бележи върха на интелектуалните и духовните постижения. То е мъжко число, число на съз¬нанието и психиката.
Девет символизира осемте стъпала около цикъла на живота плюс неподвижния център. Египтяните виждали в неподвижния център Ра, господаря и властелина на деветте божества на Ану. Девет са музите, девет са и месеците на бременността, период на подготовка за вътрешно творческо узряване. Девет представлява човека и всичко, свързано с физическия и материален план на неговото съществуване. Емблема на материята. Във франкма-сонството съществува ритуал, който се нарича "деветте избрани рицари" и включва девет рози, девет горящи свещи и девет по-чуквания.
Символи. Деветте бели крилати коня на Хелиос, гръцкият бог на Слънцето.
Знак. Скиптърът със златното кълбо.
Личностна характеристика. Девет е най-висшето от единичните числа и онези, които се намират под негово влияние, са смели и всеотдайни хора, носещи в себе си истинска любов към човечеството. Деветиците са способни на големи духовни и интелектуални постижения. Единственото, което ги застрашава, е собствената им импулсивност в делата и думите, както и това, че често стават жертва на злополуки. Под силното влияние на Марс, те са родени борци, които преследват собствените си амбиции с висок дух и решителност. Обикновено докато си пробиват път към върха, си създават много врагове. Някои от деветиците са изключително надарени с артистични заложби, докато други се проявяват като суперличности в други сфери на живота. Те са хора инициативни, с бърза мисъл и богато въображение.
Отрицателните деветици са нетърпеливи и често говорят, без да мислят. Могат да бъдат и немилосърдни и мошеници. Мразят критиката, самомнителни са, а понякога - и надути досадници.
Когато числото девет е свързано със събития в бъдещето, то се тълкува като край или завършек на цикъл и като време, което човек трябва да използва, за да въведе ред в живота и работата си и по този начин да "разчисти терена" за изцяло нов етап. Когато девет се появява в контекста на човешките отношения, то има едно по-различно значение, което, казано с една дума, означава край.
Личният живот на деветиците често е изпъстрен с кавги и боричкания. Те са големи бунтовници срещу всякакъв вид намеса, независимо дали тя идва от роднини, близки или приятели. Обаче са доверчиви и лоялни и обикновено се стараят да угодят на партньорите си. Много от тях вечно копнеят за любов и биха направили всичко, за да я получат, ако трябва, дори биха се превърнали в роби.
Ключови думи
Положителни - човеколюбиви, импулсивни, неортодоксални, радват се на успех, духовни.
Отрицателни - нетолерантни, немилостиви, прекалено импулсивни, самомнителни, егоцентрични.
Положителното начало. При деветиците то се изразява в широтата на мирогледа им за братство и всемирна любов, в следване на висшия закон за хармония в космичен аспект, както и в чувствата им за хуманност и съчувствие към околните. Щедростта им понякога стига до филантропия.
Негативното начало. То се определя от тяхната непрактичност, безцелно бленуване и висок емоционален градус, влюбчивост и сантименталност. Наблюдава се разпиляване на силите в различни по-соки и напразно, както и лекомислие и неразумност.
Разрушително начало. Мрачност, лъжа, разточителство, неморал-ност, вулгарност, горчивина.

ЛИЧЕН ДЕН - 9
КРАЙ, ЗАВЪРШВАНЕ И ПОДГОТОВКА ЗА НОВО НАЧАЛО
(Приключване, промяна, умора)

Това е време да плевите градината в дома, работата или в личните отношения. Денят е за окончателно приключване на всичко започнато в началото на 9-месечния цикъл. Време за оценка и равносметка на изминатия път. Този ден е не винаги лек, защото старите камъни на препятствията ще се явят неочаквано на пътя и ако вие не ги отместите, могат да ви спънат. Нещата, които сте изоставили преди, сега трябва непременно да се завършат и всички сметки да се разчистят. Вие ще бъдете в процес на завършване и подготовка на един нов деветдневен период. 

Кармична влияние!
18- Сблъсъкът между духовното и материалното

18 олицетворява материалното, което се домогва да унищожи духовното в природата. Често свързва хората и цялостите, представяни от него, с ожесточени разпри в семейството, с войни, обществени размирици и революции. В някои случаи означава и че ще спечелите пари или ще се издигнете, като прилагате тактиката “разделяй и владей”, чрез война или друг конфликт. Предупреждава, че могат да ви предадат или измамят и “приятели”, и врагове, а също че можете да пострадате от природни стихии, например от пожар, наводнение, земетресение, бури, ел. ток или гръм. Ако ли пък рожденото ви число е 18, трябва да проявите изключителна предпазливост и внимание, за да посрещнете предизвикателствата и опасностите на това съставно число. Единственият начин да разсеете и притъпите влиянието му е духовността, като неизменно отвръщате на омразата и измамите с щедрост, любов и прошка, и “обръщате и другата страна” и отговаряте с добро на злото, с великодушие на жестокостта, с честност на безчестието, с чест на безчестието. Така вибрацията на 18 може да бъде използвана, за да получите просветление. Родените на 18-ти от всеки месец сами са избрали между преражданията (подобно на Исус Христос) тази дата като най-голямата проверка на своята душа и стойност. Редуцирано, числото 18 се равнява на 9 - “Края на началото”, “Алфата и Омегата”. - Линда Гудман - Звездни знаци - 

- Gerry Gergova - GG -
 Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1011639
Постинги: 1080
Коментари: 11
Гласове: 113
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031